Denizlispor, Angelo Sagal'ı renklerine bağladı

SPOR 01.09.2020 - 15:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor, Angelo Sagal'ı renklerine bağladı

Yukatel Denizlispor’un anlaşmaya vardığı kanat oyuncusu Angelo Sagal bugün düzenlenen imza töreninde 2 yıllık sözleşmeye imza attı.   Meksika’nın önde gelen futbol takımlarından biri olan Pachuca’dan transfer edilen Şili Milli Takım’ında da forma giyen Sagal, Futbol Şube Sorumlu Asbaşkanı Uğur Bağbaşıoğlu’nun da hazır bulunduğu törende imza atarak resmen Denizlisporlu oldu.     Önceki gün düzenlenmesi beklenen imza töreni, Sagal’ın sağlık kontrollerinin tamamlanamamasından dolayı bugüne ertelendi. Bugün Haluk Ulusoy Tesisleri’nde saat 14.30 düzenlenen imza töreni ile Denizlispor, Angelo Sagal’ı  2 yıllığına renklerine bağladı.  

Yukatel Denizlispor’un anlaşmaya vardığı kanat oyuncusu Angelo Sagal bugün düzenlenen imza töreninde 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

 

Meksika’nın önde gelen futbol takımlarından biri olan Pachuca’dan transfer edilen Şili Milli Takım’ında da forma giyen Sagal, Futbol Şube Sorumlu Asbaşkanı Uğur Bağbaşıoğlu’nun da hazır bulunduğu törende imza atarak resmen Denizlisporlu oldu.

 

 

Önceki gün düzenlenmesi beklenen imza töreni, Sagal’ın sağlık kontrollerinin tamamlanamamasından dolayı bugüne ertelendi. Bugün Haluk Ulusoy Tesisleri’nde saat 14.30 düzenlenen imza töreni ile Denizlispor, Angelo Sagal’ı  2 yıllığına renklerine bağladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.