Denizlispor-Ankaragücü karşılaşmasında gergin anlar!

SPOR 01.04.2018 - 20:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor-Ankaragücü karşılaşmasında gergin anlar!

Spor Toto 1. Lig'in 29. haftasında Denizlispor zirve yarışında iddialı olan Ankaragücü'nü konuk etti. Denizlispor Ankaragücü'nü 3-1 mağlup etti. Karşılaşmada protokol tribününde olaylar çıktı. Başkan yardımcısı Atilla yaralandı.   Denizlispor'un etkili başladığı karşılaşmada, ev sahibi olmanın avantajını kullanarak rakip takım üzerinde baskılı ataklarla mücadele etti.  10. dakikada  yeşil-siyahlı takımın kazandığı penaltıyı,Hasan Kılıç gole çevirerek  Denizlispor'u 1-0 öne geçirdi. 45. dakikada Kappel ile 2-0 öne geçen Denizlispor, baskılarını artırarak rakibe baskı uyguladı. 70. dakikada sahneye çıkan Mehmet Akyüz skoru 3-0 yaptı. Maçın son dakikalarında Ankaragücü'nün tek golünü atan Mehmet Umut Nayir skoru 3-1 yaptı. Karşılaşma Denizlispor'un , Ankaragücü karşısında 3-1'lik skorla tamamlandı. Ankaragücü, Denizlispor'a 3-1 mağlup olarak şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı. Denizlispor ise düşme sınırından yükseldi.   PROTOKOL TRİBÜNÜNDE OLAYLAR ÇIKTI   Denizlispor'un Ankaragücü ile karşılaştığı maçta gösterilen bir kırmızı kartın ardından maçta gergin anlar yaşandı.  Protokol tribününde Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla ile Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiginer arasında kavga çıktı. Mehmet Yiginer'in, Atilla'ya saldırdığı ve darp ettiği belirtildi. İddialara göre Ankaragücülü yöneticilerin alkollü olduğu ifade edildi.   Başkan Yardımcısı Atilla; saldırı sonrası aldığı darbe ile yaralandı. Stad içerisinde bulunan ambulansta ilk tedavisi yapılan Atilla, daha sonra tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Atilla'nın tedavisinin hastanede devam ettiği belirtildi.  

Spor Toto 1. Lig'in 29. haftasında Denizlispor zirve yarışında iddialı olan Ankaragücü'nü konuk etti. Denizlispor Ankaragücü'nü 3-1 mağlup etti. Karşılaşmada protokol tribününde olaylar çıktı. Başkan yardımcısı Atilla yaralandı.

 

Denizlispor'un etkili başladığı karşılaşmada, ev sahibi olmanın avantajını kullanarak rakip takım üzerinde baskılı ataklarla mücadele etti.  10. dakikada  yeşil-siyahlı takımın kazandığı penaltıyı,Hasan Kılıç gole çevirerek  Denizlispor'u 1-0 öne geçirdi.

45. dakikada Kappel ile 2-0 öne geçen Denizlispor, baskılarını artırarak rakibe baskı uyguladı. 70. dakikada sahneye çıkan Mehmet Akyüz skoru 3-0 yaptı.

Maçın son dakikalarında Ankaragücü'nün tek golünü atan Mehmet Umut Nayir skoru 3-1 yaptı. Karşılaşma Denizlispor'un , Ankaragücü karşısında 3-1'lik skorla tamamlandı.

Ankaragücü, Denizlispor'a 3-1 mağlup olarak şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı. Denizlispor ise düşme sınırından yükseldi.

 

PROTOKOL TRİBÜNÜNDE OLAYLAR ÇIKTI

 

Denizlispor'un Ankaragücü ile karşılaştığı maçta gösterilen bir kırmızı kartın ardından maçta gergin anlar yaşandı.  Protokol tribününde Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla ile Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiginer arasında kavga çıktı. Mehmet Yiginer'in, Atilla'ya saldırdığı ve darp ettiği belirtildi. İddialara göre Ankaragücülü yöneticilerin alkollü olduğu ifade edildi.

 

Başkan Yardımcısı Atilla; saldırı sonrası aldığı darbe ile yaralandı. Stad içerisinde bulunan ambulansta ilk tedavisi yapılan Atilla, daha sonra tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Atilla'nın tedavisinin hastanede devam ettiği belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.