Denizlispor-Ankaragücü maç biletleri satışa sunuldu!

SPOR 26.03.2018 - 15:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor-Ankaragücü maç biletleri satışa sunuldu!

Denizlispor-Ankaragücü arasında Pazar günü karşı karşıya geleceği maçın biletleri satışa sunuldu. Rakip takıma ayrılan 750 biletin üç dakikada bittiği belirtildi.   Süper Toto 1. Lig’inde bu hafta mücadele edecek Denizlispor- Ankaragücü karşılaşmasının maç biletlerinin fiyatları belirlenerek satışa sunuldu. 1 Nisan Pazar günü saat 18.00’da başlayacak mücadelenin Ankaragücü taraftarına ayrılan 750 biletin satışa sunulmasından itibaren üç dakikada tükendiği belirtildi.   Geçen hafta çift idmanla kondisyon çalışması yapan Denizlisporlu futbolculara bir gün izin verildi. Sakatlıkları süren Eze, Ziya, Berkan ve Keramcan’a ise izin verilmeyerek çalışmalarını sürdürüldüğü ifade edildi. Taşkın İlter sarı kart cezası nedeniyle Ankaragücü karşılaşmasında forma giyemeyecek.   Pazar günü saat 18.00’de oynanacak olan Ankaragücü maçının biletleri satışa çıktı!   Bilet Fiyatları:  Gold ve VIP Tribün: 50 TL Kapalı B Üst ve D Üst: 20 TL Kapalı A Alt ve E Üst: 10 TL Maraton: 10 TL Kale Arkası: 10 TL Misafir: 10 TL

Denizlispor-Ankaragücü arasında Pazar günü karşı karşıya geleceği maçın biletleri satışa sunuldu. Rakip takıma ayrılan 750 biletin üç dakikada bittiği belirtildi.

 

Süper Toto 1. Lig’inde bu hafta mücadele edecek Denizlispor- Ankaragücü karşılaşmasının maç biletlerinin fiyatları belirlenerek satışa sunuldu. 1 Nisan Pazar günü saat 18.00’da başlayacak mücadelenin Ankaragücü taraftarına ayrılan 750 biletin satışa sunulmasından itibaren üç dakikada tükendiği belirtildi.

 

Geçen hafta çift idmanla kondisyon çalışması yapan Denizlisporlu futbolculara bir gün izin verildi. Sakatlıkları süren Eze, Ziya, Berkan ve Keramcan’a ise izin verilmeyerek çalışmalarını sürdürüldüğü ifade edildi. Taşkın İlter sarı kart cezası nedeniyle Ankaragücü karşılaşmasında forma giyemeyecek.

 

Pazar günü saat 18.00’de oynanacak olan Ankaragücü maçının biletleri satışa çıktı!

 

Bilet Fiyatları: 


Gold ve VIP Tribün: 50 TL


Kapalı B Üst ve D Üst: 20 TL


Kapalı A Alt ve E Üst: 10 TL


Maraton: 10 TL


Kale Arkası: 10 TL


Misafir: 10 TL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.