Denizlispor Antalyaspor hazırlık maçının kazananı olmadı

SPOR 11.10.2020 - 09:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor Antalyaspor hazırlık maçının kazananı olmadı

Süper Lig’de milli maçlar nedeniyle verilen arada, hazırlık maçında F.T. Antalyaspor’a konuk olan Yukatel Denizlispor maçtan 1-1 beraberlikle ayrıldı.   Gençlerbirliği hazırlıklarını sürdüren Yukatel Denizlispor, milli maçlar sebebiyle verilen arada dün  Süper Lig ekiplerinden F.T. Antalyaspor ile karşı karşıya geldi.   Regnum Carya Sahası'nda oynanan karşılaşmaya yeşil siyahlılar;  Costel Pantilimon, Tiago Lopes, Neven Subotic, Oğuz Yılmaz, Sakıb Aytaç, Marvin Bakalorz, Radoslaw Murawski, Recep Niyaz, Özgür Çek, Hugo Rodallega, Angelo Sagal onbiriyle çıktı.     İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın 86. dakikasında horozlar Muris Mesanovic'in golüyle 1-0 öne geçti. 88. dakikada Antalyaspor Adis Jahovic'le beraberliği sağladı ve karşılaşma 1-1 sona erdi. Yeşil siyahlı ekip ligin başlaması ile oynadığı 4 maçta galibiyet alamazken, Antalyaspor ile oynadığı hazırlık maçında da öne geçtiği karşılaşmada galibiyetle ayrılamadı.   Yukatel Denizlispor bugün yapacağı idmanla Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürecek.  

Süper Lig’de milli maçlar nedeniyle verilen arada, hazırlık maçında F.T. Antalyaspor’a konuk olan Yukatel Denizlispor maçtan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

 

Gençlerbirliği hazırlıklarını sürdüren Yukatel Denizlispor, milli maçlar sebebiyle verilen arada dün  Süper Lig ekiplerinden F.T. Antalyaspor ile karşı karşıya geldi.

 

Regnum Carya Sahası'nda oynanan karşılaşmaya yeşil siyahlılar;  Costel Pantilimon, Tiago Lopes, Neven Subotic, Oğuz Yılmaz, Sakıb Aytaç, Marvin Bakalorz, Radoslaw Murawski, Recep Niyaz, Özgür Çek, Hugo Rodallega, Angelo Sagal onbiriyle çıktı.

 

 

İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın 86. dakikasında horozlar Muris Mesanovic'in golüyle 1-0 öne geçti. 88. dakikada Antalyaspor Adis Jahovic'le beraberliği sağladı ve karşılaşma 1-1 sona erdi. Yeşil siyahlı ekip ligin başlaması ile oynadığı 4 maçta galibiyet alamazken, Antalyaspor ile oynadığı hazırlık maçında da öne geçtiği karşılaşmada galibiyetle ayrılamadı.

 

Yukatel Denizlispor bugün yapacağı idmanla Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.