Denizlispor Atatürk Stadı'nda yangın panik yarattı

ASAYİŞ 19.07.2019 - 13:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Atatürk Stadı'nda yangın panik yarattı

Denizli Merkezefendi İlçesinde bulunan Atatürk Stadyumu içerisinde, çim biçme makinesi bilinmeyen bir nedenden dolayı yandı.   Denizli'nin Merkezefendi İlçesinde, Kuşpınar Mahallesinde, Denizlispor'un tadilat nedeniyle çalışmalar yaptığı Atatürk Stadyumunda çim serim işlemlerinin ardından, çim biçme makinesi, çimlerle ilgili çalışma yaptıktan sonra akşam saatlerinde depoya park edildi. Edinilen bilgiye göre, stadyum içerisinde bulunan görevliler tarafından, iş makinesinin bulunduğu depo kısmından çıkan dumanları erkenden fark ettiği için, durumu Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Kayalık itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede yangın kontrol altına alındı.İş makinesini kullanılamaz hale gelirken, her an gibi bir can kaybı yaşanmadı, olay maddi hasarla son bulurken, yangının sebebi belirlenemedi.    

Denizli Merkezefendi İlçesinde bulunan Atatürk Stadyumu içerisinde, çim biçme makinesi bilinmeyen bir nedenden dolayı yandı.

 

Denizli'nin Merkezefendi İlçesinde, Kuşpınar Mahallesinde, Denizlispor'un tadilat nedeniyle çalışmalar yaptığı Atatürk Stadyumunda çim serim işlemlerinin ardından, çim biçme makinesi, çimlerle ilgili çalışma yaptıktan sonra akşam saatlerinde depoya park edildi.

Edinilen bilgiye göre, stadyum içerisinde bulunan görevliler tarafından, iş makinesinin bulunduğu depo kısmından çıkan dumanları erkenden fark ettiği için, durumu Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Kayalık itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede yangın kontrol altına alındı.İş makinesini kullanılamaz hale gelirken, her an gibi bir can kaybı yaşanmadı, olay maddi hasarla son bulurken, yangının sebebi belirlenemedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.