Denizlispor Balıkesir'e hareket etti!

SPOR 30.11.2018 - 15:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Balıkesir'e hareket etti!

TFF Spor Toto 1. Lig'in 14. haftasında Balıkesirspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Denizlispor kafilesi yola çıktı.   Denizlispor, Cumartesi günü saat 16.00'da Balıkesir Atatürk Stadyumu'nda karşılaşacağı Balıkesirspor maçı için karayolu ile Balıkesir'e hareket eden kafile, Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yönetim kururlu ve personel tarafından uğurlandı.   Denizlispor'da, Balıkesirspor karşılaşmasının kadrosunda sakatlıktan yeni çıkan Seddar ve Cihanın yanı sıra kırmızı kart cezalısı olan Kibong Mbamba yer almadı. Hakem Ramazan Keleş'in yöneteceği Denizlispor- Balıkesirspor karşılaşması öncesi yeşil-siyahlı ekipte sarı kart sınırında bulunan oyuncular Abdülkerim Bardakçı, Keremcan Akyüz, Mehmet Akyüz ve Ismail Aissati bulunmakta.

TFF Spor Toto 1. Lig'in 14. haftasında Balıkesirspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Denizlispor kafilesi yola çıktı.

 

Denizlispor, Cumartesi günü saat 16.00'da Balıkesir Atatürk Stadyumu'nda karşılaşacağı Balıkesirspor maçı için karayolu ile Balıkesir'e hareket eden kafile, Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yönetim kururlu ve personel tarafından uğurlandı.

 

Denizlispor'da, Balıkesirspor karşılaşmasının kadrosunda sakatlıktan yeni çıkan Seddar ve Cihanın yanı sıra kırmızı kart cezalısı olan Kibong Mbamba yer almadı. Hakem Ramazan Keleş'in yöneteceği Denizlispor- Balıkesirspor karşılaşması öncesi yeşil-siyahlı ekipte sarı kart sınırında bulunan oyuncular Abdülkerim Bardakçı, Keremcan Akyüz, Mehmet Akyüz ve Ismail Aissati bulunmakta.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.