Denizlispor Balıkesirspor Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta?

SPOR 28.04.2019 - 12:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Balıkesirspor Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta?

Spor Toto 1. Lig’in 31. haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Abalı Denizlispor, 11.sırada bulunan Balıkesirspor Baltok’u konuk edecek. 28 Nisan’da Denizli’de oynanacak olan maça her iki ekip de 3 puan için çıkacak. Peki, ligde zirveyi yakından ilgilendiren maç saat kaçta ve hangi kanalda? Maçın hakemi kim? İki takımdan son dakika gelişmeleri. İşte detaylar...   Spor Toto 1. Lig'de liderin iki puan gerisinde yer alan Abalı Denizlispor 31. Hafta maçında sahasında 11. Sırada bulunan Balıkesirspor Baltok’u konuk edecek. Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadında oynanacak olan maç 28 Nisan Pazar günü saat 19.30’da başlayacak. Maç beIN Sports Max 1 kanalından naklen yayınlanacak.   DENİZLİSPOR’DA KADRODA EKSİK YOK Zorlu Balıkesir maçı öncesi Denizlispor’da eksik oyuncu bulunmuyor. Bu sezon cezalı ve sakat oyuncularından çok sıkıntılar çeken Horoz, Balıkesir maçında tam kadro çıkacak. 2 maçlık cezasını tamamlayan Ziya Alkurt, zorlu maçta 11’deki yerini alacak. Yeşil siyahlılarda Mehmet Akyüz, Aissati ve Kehinde sarı kart görmeleri halinde Gençlerbirliği maçı öncesi cezalı duruma düşecek.   MAÇIN HAKEMİ MERT GÜZENGE  Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Denizlispor’un Balıkesir Baltok’u konuk edeceği maçta İstanbullu hakem Mert Güzenge’yi görevlendirdi. Atatürk Stadında Pazar günü saat 19.30’da başlayacak maçta Güzenge’nin yardımcı hakemleri Özgür Ertem ve Habip Tiryaki yapacak. Horoz, Güzenge ile son lig maçında BB Erzurumspor’a deplasmanda 4-1 mağlup olurken, Güzenge yönetiminde sezonun ilk yarısında çıktığı kupa maçında Bozüyük Vitraspor’u 1-0 ile geçmişti.   DENİZLİSPOR SÜPER LİG’İ GARANTİLEYEBİLİR Pazar günü (bugün) maç ev sahibi için kritik bir öneme sahip olacak. 2010 Mayıs’ta Süper Lig’den düşen Denizlispor, Hatay ve Osmanlı’nın olası bir puan kaybında alabileceği galibiyetle bitime 3 hafta kala Süper Lig’e çıkmayı garantileyecek.   İKİ TAKIM DA SON MAÇLARINI KAZANDI Denizlispor, geçen hafta Giresunspor’u deplasmanda 3-0 mağlup etmişti. Balıkesir Baltok ise son maçında Kardemir Karabük’ü 7 golle geçti. Steve Beleck’in 3 golle yıldızlaştığı maçta Otoo 2, Nizamettin ve Foxi maçın diğer gollerini kaydetti.   29. KEZ KARŞI KARŞIYALAR Atatürk Stadyumunda oynanacak olan maç, iki takımı 29.kez karşı karşıya getirecek. Rekabette geride kalan 28 maçta Horoz’un galibiyetlerde 10’a 8’lik üstünlüğü bulunuyor. 10 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Denizli’deki maçlarda ise konuk ekip sadece 1 kez kazanabildi. Konuk ekip bu galibiyeti de geçen sezonun ilk yarısındaki maçta elde etti. Horoz, sahasındaki 14 maçın 8’ini kazanmasını bildi. 5 maç da beraberlikle sonuçlandı.

Spor Toto 1. Lig’in 31. haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Abalı Denizlispor, 11.sırada bulunan Balıkesirspor Baltok’u konuk edecek. 28 Nisan’da Denizli’de oynanacak olan maça her iki ekip de 3 puan için çıkacak. Peki, ligde zirveyi yakından ilgilendiren maç saat kaçta ve hangi kanalda? Maçın hakemi kim? İki takımdan son dakika gelişmeleri. İşte detaylar...

 

Spor Toto 1. Lig'de liderin iki puan gerisinde yer alan Abalı Denizlispor 31. Hafta maçında sahasında 11. Sırada bulunan Balıkesirspor Baltok’u konuk edecek. Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadında oynanacak olan maç 28 Nisan Pazar günü saat 19.30’da başlayacak. Maç beIN Sports Max 1 kanalından naklen yayınlanacak.

 

DENİZLİSPOR’DA KADRODA EKSİK YOK

Zorlu Balıkesir maçı öncesi Denizlispor’da eksik oyuncu bulunmuyor. Bu sezon cezalı ve sakat oyuncularından çok sıkıntılar çeken Horoz, Balıkesir maçında tam kadro çıkacak. 2 maçlık cezasını tamamlayan Ziya Alkurt, zorlu maçta 11’deki yerini alacak. Yeşil siyahlılarda Mehmet Akyüz, Aissati ve Kehinde sarı kart görmeleri halinde Gençlerbirliği maçı öncesi cezalı duruma düşecek.

 

MAÇIN HAKEMİ MERT GÜZENGE

 Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Denizlispor’un Balıkesir Baltok’u konuk edeceği maçta İstanbullu hakem Mert Güzenge’yi görevlendirdi. Atatürk Stadında Pazar günü saat 19.30’da başlayacak maçta Güzenge’nin yardımcı hakemleri Özgür Ertem ve Habip Tiryaki yapacak. Horoz, Güzenge ile son lig maçında BB Erzurumspor’a deplasmanda 4-1 mağlup olurken, Güzenge yönetiminde sezonun ilk yarısında çıktığı kupa maçında Bozüyük Vitraspor’u 1-0 ile geçmişti.

 

DENİZLİSPOR SÜPER LİG’İ GARANTİLEYEBİLİR

Pazar günü (bugün) maç ev sahibi için kritik bir öneme sahip olacak. 2010 Mayıs’ta Süper Lig’den düşen Denizlispor, Hatay ve Osmanlı’nın olası bir puan kaybında alabileceği galibiyetle bitime 3 hafta kala Süper Lig’e çıkmayı garantileyecek.

 

İKİ TAKIM DA SON MAÇLARINI KAZANDI

Denizlispor, geçen hafta Giresunspor’u deplasmanda 3-0 mağlup etmişti. Balıkesir Baltok ise son maçında Kardemir Karabük’ü 7 golle geçti. Steve Beleck’in 3 golle yıldızlaştığı maçta Otoo 2, Nizamettin ve Foxi maçın diğer gollerini kaydetti.

 

29. KEZ KARŞI KARŞIYALAR

Atatürk Stadyumunda oynanacak olan maç, iki takımı 29.kez karşı karşıya getirecek. Rekabette geride kalan 28 maçta Horoz’un galibiyetlerde 10’a 8’lik üstünlüğü bulunuyor. 10 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Denizli’deki maçlarda ise konuk ekip sadece 1 kez kazanabildi. Konuk ekip bu galibiyeti de geçen sezonun ilk yarısındaki maçta elde etti. Horoz, sahasındaki 14 maçın 8’ini kazanmasını bildi. 5 maç da beraberlikle sonuçlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.