Denizlispor Bandırmaspor maçına galibiyet için çıkacak

SPOR 22.01.2017 - 09:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor Bandırmaspor maçına galibiyet için çıkacak

Denizlispor Lig'in ikinci yarısındaki ilk maçında lider Göztepespor'u deplasmanda yenerek yükselişini sürdürüyor. Bugün deplasmanda oynayacağı Bandırmaspor maçından galibiyetle ayrılmak için maça çıkacak.

TFF 1.Lig'in 18. haftasında Bandırmaspor sahasında Denizlispor'u konuk edecek. Bandırma 17 Eylül Stadı'nda saat 13.00'te başlayacak olan karşılaşmayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek.   Bu maç öncesinde ev sahibi Bandırmaspor'un 17, Denizlispor'un 24 puanı bulunuyor.   Son maçında Samsunspor'u yenerek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapan Bandırmaspor, ligin en formda takımlarından Denizlispor ile sahasında karşı karşıya gelecek. Bandırma ekibi Feyyaz Uçar yönetiminde seri yakalayarak çıkışa geçmenin peşinde. Ali Tandoğanlı Denizlispor ise galibiyet serisini 4 maça çıkarmak istiyor. Bandırmaspor'da Doğan Karakuş'un hafif sakatlığı bulunuyor. Bu oyuncu dışında eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Denizlispor'da ise eksik ve cezalı oyuncu yok.   Sezonun ilk karşılaşmasını Denizlispor, Bnadırmaspor'u Alperen Babacan, Leandro Kappel ve Barış Örücü'nün attığı gollerle ve rakip takımın golünü Feridun Kıroğlu'nun attığı maçta kendi evinde 3-1 kazanmıştı.
Denizlispor Lig'in ikinci yarısındaki ilk maçında lider Göztepespor'u deplasmanda yenerek yükselişini sürdürüyor. Bugün deplasmanda oynayacağı Bandırmaspor maçından galibiyetle ayrılmak için maça çıkacak.

TFF 1.Lig'in 18. haftasında Bandırmaspor sahasında Denizlispor'u konuk edecek. Bandırma 17 Eylül Stadı'nda saat 13.00'te başlayacak olan karşılaşmayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek.

 

Bu maç öncesinde ev sahibi Bandırmaspor'un 17, Denizlispor'un 24 puanı bulunuyor.

 

Son maçında Samsunspor'u yenerek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapan Bandırmaspor, ligin en formda takımlarından Denizlispor ile sahasında karşı karşıya gelecek. Bandırma ekibi Feyyaz Uçar yönetiminde seri yakalayarak çıkışa geçmenin peşinde. Ali Tandoğanlı Denizlispor ise galibiyet serisini 4 maça çıkarmak istiyor.


Bandırmaspor'da Doğan Karakuş'un hafif sakatlığı bulunuyor. Bu oyuncu dışında eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Denizlispor'da ise eksik ve cezalı oyuncu yok.

 

Sezonun ilk karşılaşmasını Denizlispor, Bnadırmaspor'u Alperen Babacan, Leandro Kappel ve Barış Örücü'nün attığı gollerle ve rakip takımın golünü Feridun Kıroğlu'nun attığı maçta kendi evinde 3-1 kazanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.