Denizlispor Başarılı oyuncu Stachowiak ile tekrar anlaşma imzaladı

SPOR 13.06.2019 - 16:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Başarılı oyuncu Stachowiak ile tekrar anlaşma imzaladı

Spor Toto 1. Ligde şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen Denizlispor, bugün düzenlediği Haluk Ulusoy Tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyerek, başarılı oyuncu Adam Stachowiak ile bir yıllık daha anlaşma sağlandı.   Yukatel Denizlispor'un Haluk Ulusoy Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Kulüp Başkanı Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Taner Atilla, Nevzat Yakı, Engin Şahin, Salih Özcan, Kaan Şanlıkan, Futbol Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat, Tesislerden Sorumlu Asbaşkan İsmail Bay, Ar-Ge Sorumlu Asbaşkanı Mahmut Akarsu, Reklamlardan Sorumlu Asbaşkan Can Cesur ve basın mensupları katıldı.   Basın toplantısında Kulüp Başkanı Ali Çetin ve Adam Stachowiak imzaları attıktan sonra açıklamalarda bulundu. Başkan Ali Çetin konuşmasında: " Hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın inşallah, takımın ruhunu yani asil kişileri koruyup o şekilde yola devam edeceğiz.  Keremcan Akyüz ile de devam edeceğiz, onunlada imzalarımızı atmıştık daha önce, şimdide kalecimizle anlaşmamızı yaptık. Bir yıl daha kalecimiz olacak olan Stachowiak ile mukaveleleri imzaladık. Hayırlı uğurlu olsun diyorum tekrardan, Süper Lig'de takımımız istenilen yere taşımak için hep birlikte mücadele vereceğiz" dedi.     İLERLEYEN GÜNLERDE TRANSFERLER OLACAK Basın toplantısında Kulüp Başkanı Ali Çetin'e yönetilen soruları tek tek cevapladı. İlk sorulan sorulardan birisi ise 'yakın zamanda başka transferler var mı?' şeklinde soru yönetildi. Başkan Ali Çetin, ilerleyen günler bir kaç tane daha transfer olacağını ve kampa kadar yüzde 75'i tamamlamayı hedefliyoruz şeklinde açıklamalarda bulundu. Rakamları konuşmaya gerek olmadığını belirten Başkan Çetin, her iki tarafında memnun kalacağını belirtti. Yıldız transfer konusunda ise biraz daha beklenmenin gerektiğini belirtti.  

Spor Toto 1. Ligde şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen Denizlispor, bugün düzenlediği Haluk Ulusoy Tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyerek, başarılı oyuncu Adam Stachowiak ile bir yıllık daha anlaşma sağlandı.

 

Yukatel Denizlispor'un Haluk Ulusoy Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Kulüp Başkanı Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Taner Atilla, Nevzat Yakı, Engin Şahin, Salih Özcan, Kaan Şanlıkan, Futbol Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat, Tesislerden Sorumlu Asbaşkan İsmail Bay, Ar-Ge Sorumlu Asbaşkanı Mahmut Akarsu, Reklamlardan Sorumlu Asbaşkan Can Cesur ve basın mensupları katıldı.

 

Basın toplantısında Kulüp Başkanı Ali Çetin ve Adam Stachowiak imzaları attıktan sonra açıklamalarda bulundu.

Başkan Ali Çetin konuşmasında: " Hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın inşallah, takımın ruhunu yani asil kişileri koruyup o şekilde yola devam edeceğiz.  Keremcan Akyüz ile de devam edeceğiz, onunlada imzalarımızı atmıştık daha önce, şimdide kalecimizle anlaşmamızı yaptık. Bir yıl daha kalecimiz olacak olan Stachowiak ile mukaveleleri imzaladık. Hayırlı uğurlu olsun diyorum tekrardan, Süper Lig'de takımımız istenilen yere taşımak için hep birlikte mücadele vereceğiz" dedi.

 

 

İLERLEYEN GÜNLERDE TRANSFERLER OLACAK

Basın toplantısında Kulüp Başkanı Ali Çetin'e yönetilen soruları tek tek cevapladı. İlk sorulan sorulardan birisi ise 'yakın zamanda başka transferler var mı?' şeklinde soru yönetildi. Başkan Ali Çetin, ilerleyen günler bir kaç tane daha transfer olacağını ve kampa kadar yüzde 75'i tamamlamayı hedefliyoruz şeklinde açıklamalarda bulundu. Rakamları konuşmaya gerek olmadığını belirten Başkan Çetin, her iki tarafında memnun kalacağını belirtti. Yıldız transfer konusunda ise biraz daha beklenmenin gerektiğini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.