Denizlispor-BB Erzurumspor’u konuk edecek

SPOR 11.03.2018 - 12:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor-BB Erzurumspor’u konuk edecek

Spor Toto 1. Lig’in 27. haftasından Denizlispor, BB Erzurumspor ile bugün karşı karşıya gelecek. Ligde 27 puanla 16. sırada yer alan Denizlispor karşılaşmadan mağlup ayrılmak istiyor.    Lig’in 26. Haftasında Adana Demirspor’a deplasmanda 3-1 yenilerek kümede kalma yolunda ağır yara alan Denizlispor, Erzurumspor'u konuk edecek.    Fatih Tekke'nin göreve gelmesinin ardından Giresunspor, Ümraniye ve Gazişehir Gaziantep'i mağlup etmeyi başaran Horozlar, bir anda tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Aldığı galibiyetle hala alt sıralardan kurtulmayı başaramayan Denizlispor, Erzurumspor'u eli boş göndererek rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. 5 maçtır kaybetmeyen Erzurumspor ise zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek istiyor. Denizli Atatürk Stadı’nda Tugay Kaan Numanoğlu'nun görev alacağı müsabaka bugün saat 18.00’da başlayacak. Spor Toto 1. Lig’de teknik direktör Fatih Tekke yönetiminde 3’te 3 yaptıktan sonra Grandmedical Manisaspor’la uzatma dakikalarında kalesinde gördüğü ve santrası yapılmayan golle berabere kalan Denizlispor, en yakın rakibi Adana Demirspor’a da 3-1 mağlup oldu. Düşme hattının hemen üstündeki Adana Demirspor’la arasındaki puan farkı da 4 puan oldu. Ligde düşme hattından sıyrılma fırsatını kaçıran ve rakibine 4 puanlık avantaj veren Denizlispor, ikili averaj üstünlüğünü de Adana Demirspor’a kaptırdı.   Denizlispor Lig’de oynadığı 26 maçtan 7’sinde galip, 6’sında beraber kalırken 13 mağlubiyeti bulunuyor. Denizlispor oynanan karşılaşmalarda rakip kalelere 29 gol atarken, kendi kalesinde 38 gol gördü. BB Erzurumspor ise 26 maçta 9 galibiyet, 10 beraberlik 7 mağlubiyet ile ligde 37 puanla 10. sırada yer alıyor. Erzurumspor oynadığı karşılaşmalarda rakip filelere 33 gol atarken kendi kalesinde 30 gole engel olamadı.

Spor Toto 1. Lig’in 27. haftasından Denizlispor, BB Erzurumspor ile bugün karşı karşıya gelecek. Ligde 27 puanla 16. sırada yer alan Denizlispor karşılaşmadan mağlup ayrılmak istiyor.

 

 Lig’in 26. Haftasında Adana Demirspor’a deplasmanda 3-1 yenilerek kümede kalma yolunda ağır yara alan Denizlispor, Erzurumspor'u konuk edecek. 

 

Fatih Tekke'nin göreve gelmesinin ardından Giresunspor, Ümraniye ve Gazişehir Gaziantep'i mağlup etmeyi başaran Horozlar, bir anda tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Aldığı galibiyetle hala alt sıralardan kurtulmayı başaramayan Denizlispor, Erzurumspor'u eli boş göndererek rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. 5 maçtır kaybetmeyen Erzurumspor ise zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek istiyor.


Denizli Atatürk Stadı’nda Tugay Kaan Numanoğlu'nun görev alacağı müsabaka bugün saat 18.00’da başlayacak.


Spor Toto 1. Lig’de teknik direktör Fatih Tekke yönetiminde 3’te 3 yaptıktan sonra Grandmedical Manisaspor’la uzatma dakikalarında kalesinde gördüğü ve santrası yapılmayan golle berabere kalan Denizlispor, en yakın rakibi Adana Demirspor’a da 3-1 mağlup oldu. Düşme hattının hemen üstündeki Adana Demirspor’la arasındaki puan farkı da 4 puan oldu. Ligde düşme hattından sıyrılma fırsatını kaçıran ve rakibine 4 puanlık avantaj veren Denizlispor, ikili averaj üstünlüğünü de Adana Demirspor’a kaptırdı.

 

Denizlispor Lig’de oynadığı 26 maçtan 7’sinde galip, 6’sında beraber kalırken 13 mağlubiyeti bulunuyor. Denizlispor oynanan karşılaşmalarda rakip kalelere 29 gol atarken, kendi kalesinde 38 gol gördü. BB Erzurumspor ise 26 maçta 9 galibiyet, 10 beraberlik 7 mağlubiyet ile ligde 37 puanla 10. sırada yer alıyor. Erzurumspor oynadığı karşılaşmalarda rakip filelere 33 gol atarken kendi kalesinde 30 gole engel olamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.