Denizlispor Beşiktaş maçının hakemi belli oldu

SPOR 21.10.2020 - 16:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor Beşiktaş maçının hakemi belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak mücadelelerin hakemlerini açıkladı.   Yukatel Denizlispor'un, Pazartesi günü evinde oynayacağı Beşiktaş maçının hakemleri belli oldu. Yukatel Denizlispor ile Beşiktaş arasında 26 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'da Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Alper Ulusoy yönetecek.   Ulusoy’un yardımcılık görevini ise İbrahim Çağlar Uyarcan, İlker Takpak ve Yasin Kol üstlenecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak mücadelelerin hakemlerini açıkladı.

 

Yukatel Denizlispor'un, Pazartesi günü evinde oynayacağı Beşiktaş maçının hakemleri belli oldu. Yukatel Denizlispor ile Beşiktaş arasında 26 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'da Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Alper Ulusoy yönetecek.

 

Ulusoy’un yardımcılık görevini ise İbrahim Çağlar Uyarcan, İlker Takpak ve Yasin Kol üstlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.