Denizlispor, Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı

SPOR 21.10.2020 - 09:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor, Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı

Yukatel Denizlispor, Süper Lig'in 6. haftasında 26 Ekim Pazartesi günü sahasında Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.   Haluk Ulusoy Tesisleri'nde dün teknik direktör Robert Prosinecki yönetimindeki antrenmanda yeşil siyahlı futbolcular koşu ve ısınmanın ardından pas çalışması gerçekleştirdi.   Gençlerbirliği karşılaşmasında ilk 11'de yer alan oyuncular rejenerasyon çalışması yaparken, diğer oyuncular ise ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından pas çalışmaları yaptı. Antrenman çift kale maç ile sona erdi.   Konyaspor maçında sakatlanan Fabiano Leismann bireysel antrenmanlara başlarken, Özgür Çek, Radoslaw Murawski ve Sakıb Aytaç'ın tedavileri devam ediyor.   Yukatel Denizlispor, hazırlıklarına bugün yapacağı antrenman ile devam edecek.  

Yukatel Denizlispor, Süper Lig'in 6. haftasında 26 Ekim Pazartesi günü sahasında Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

 

Haluk Ulusoy Tesisleri'nde dün teknik direktör Robert Prosinecki yönetimindeki antrenmanda yeşil siyahlı futbolcular koşu ve ısınmanın ardından pas çalışması gerçekleştirdi.

 

Gençlerbirliği karşılaşmasında ilk 11'de yer alan oyuncular rejenerasyon çalışması yaparken, diğer oyuncular ise ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından pas çalışmaları yaptı. Antrenman çift kale maç ile sona erdi.

 

Konyaspor maçında sakatlanan Fabiano Leismann bireysel antrenmanlara başlarken, Özgür Çek, Radoslaw Murawski ve Sakıb Aytaç'ın tedavileri devam ediyor.

 

Yukatel Denizlispor, hazırlıklarına bugün yapacağı antrenman ile devam edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.