Denizlispor Biletleri satışta rekor sayıya ulaştı

SPOR 05.03.2019 - 14:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Biletleri satışta rekor sayıya ulaştı

Denizlispor'un Ümraniyespor ile yapacağı maçın biletleri satışa çıktıktan 3 saat sonra 5 Bin adet satıldı.   Denizlispor'dan yapılan açıklamada 25. haftada hafta sonu oynanacak Ümraniyespor maçı için bugün saat  11.00'de satışa sunduğu biletler 3 saat içerisinde 5 bin bilet satıldığı belirtildi. Geçtiğimiz haftalarda Gençlerbirliği maçı için 7 bin biletin satışa çıkarıldığı ve 24 saat içerisinde 5 bin 900 bilet satılmıştı. Yeşil-siyahlı ekibin şampiyonluk mücadelesi vermesi nedeniyle taraftarlardan yoğun ilgi görmesi nedeniyle Ümraniye maçı için satışa çıkarılan biletlerin 3 saat içinde 5 bine ulaşması sevinçle karşılandı.   Konu ile ilgili Abalı Denizlispor tarafından yapılan yazılı açıklamada, Ümraniyespor maçı için biletlerin satışa çıktığı ve bir gün içerisinde bilet satış rakamlarının çok yüksek rakamlara ulaşacağının tahmin ediliyor şeklinde belirtildi. Açıklamada, “Biletlerimizin satışa çıkmasının ardından 3 saat geçmeden 5 bin bilet satılmıştır. Kulübümüzün Ümraniyespor maçı için bugün saat 11.00'de satışa sunduğu biletler 3 saat içinde 5000 adet satılarak sezon başından bu yana en kısa zamanda en yüksek satış miktarına ulaştı.” ifadesine yer verildi.  

Denizlispor'un Ümraniyespor ile yapacağı maçın biletleri satışa çıktıktan 3 saat sonra 5 Bin adet satıldı.

 

Denizlispor'dan yapılan açıklamada 25. haftada hafta sonu oynanacak Ümraniyespor maçı için bugün saat  11.00'de satışa sunduğu biletler 3 saat içerisinde 5 bin bilet satıldığı belirtildi. Geçtiğimiz haftalarda Gençlerbirliği maçı için 7 bin biletin satışa çıkarıldığı ve 24 saat içerisinde 5 bin 900 bilet satılmıştı. Yeşil-siyahlı ekibin şampiyonluk mücadelesi vermesi nedeniyle taraftarlardan yoğun ilgi görmesi nedeniyle Ümraniye maçı için satışa çıkarılan biletlerin 3 saat içinde 5 bine ulaşması sevinçle karşılandı.

 

Konu ile ilgili Abalı Denizlispor tarafından yapılan yazılı açıklamada, Ümraniyespor maçı için biletlerin satışa çıktığı ve bir gün içerisinde bilet satış rakamlarının çok yüksek rakamlara ulaşacağının tahmin ediliyor şeklinde belirtildi. Açıklamada, “Biletlerimizin satışa çıkmasının ardından 3 saat geçmeden 5 bin bilet satılmıştır. Kulübümüzün Ümraniyespor maçı için bugün saat 11.00'de satışa sunduğu biletler 3 saat içinde 5000 adet satılarak sezon başından bu yana en kısa zamanda en yüksek satış miktarına ulaştı.” ifadesine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.