Denizlispor Boşnak Mesanovic'i renklerine bağladı

SPOR 24.08.2020 - 17:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor Boşnak Mesanovic'i renklerine bağladı

Yukatel Denizlispor, Çek Cumhuriyeti takımlarından Mlada Boleslav’dan, Boşnak oyuncu Muris Mesanovic’i sezon sonuna kadar kiraladı.    Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Yukatel Denizlispor Asbaşkanları Can Cesur ve Ozan Katrancı katıldı. İmza töreninde santrafor mevkiinde oynayan Bosna Hersekli 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu kiralık olarak kendisini sezon sonuna kadar Yeşil siyahlı yapan sözleşmeye imza attı.   Muris Mesanovic geçen sezon Süper Lig ekiplerinden HES Kablo Kayserispor’un formasını giymişti.  

Yukatel Denizlispor, Çek Cumhuriyeti takımlarından Mlada Boleslav’dan, Boşnak oyuncu Muris Mesanovic’i sezon sonuna kadar kiraladı. 

 

Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Yukatel Denizlispor Asbaşkanları Can Cesur ve Ozan Katrancı katıldı. İmza töreninde santrafor mevkiinde oynayan Bosna Hersekli 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu kiralık olarak kendisini sezon sonuna kadar Yeşil siyahlı yapan sözleşmeye imza attı.

 

Muris Mesanovic geçen sezon Süper Lig ekiplerinden HES Kablo Kayserispor’un formasını giymişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.