Denizlispor bu maça kilitlendi!

SPOR 15.04.2018 - 12:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor bu maça kilitlendi!

Spor Toto 1. Lig’in 31. haftasında Denizlispor dün karşılaştığı lider Çaykur Rizespor maçında berabere kaldı. Aldığı 1 puan ve maç farkının yanında averajla 14. sıraya yerleşen yeşil-siyahlı ekip gözünü Eskişehirspor-Samsunspor maçına dikti.   Bugün, düşme potasında bulunan Eskişehirspor’un ev sahipliğini yaptığı maçta ligde düşme tehlikesi yaşayan Samsunspor’u konuk edecek. Eskişehirspor’un maçı kazanması durumunda üç takımda 34 puanla aynı duruma gelecek. Bu durumda Denizlispor zora girse de son 3 haftada oynanacak maçlar göz önünde bulundurulduğunda en şanslı ekip Denizlispor ve Eskişehirspor olacak. Samsunspor bu maçta kazanan taraf olursa biraz daha rahatlamış olacak ve puanını 37’ye yükselterek düşme potasından uzaklaşacak.   Eskişehirspor’un galibiyeti durumunda 34 puana yükselecek ve iki takım ile aynı kaderi paylaşacak. Bu sonuçla bitecek haftanın ardından, Denizlispor son üç haftada, Samsunspor, Gaziantepspor ve Boluspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu Samsunspor deplasmanına gidecek olan yeşil-siyahlı ekip karşılaşmadan en az bir puan ile dönerse, Gaziantepspor ile evinde oynayacağı maçta 3 puan alacağını düşünüyor. Son hafta play-off iddiası olan Boluspor ile kader maçına çıkacak.   Eskişehirspor ise son üç hafta Gaziantepspor, Boluspor ve Adanaspor ile karşı karşıya gelecek. Samsunspor ise, Denizlispor ve ligde play-off iddiası olan iki güçlü takım olan Giresunspor ve Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek.   Son hafta maçları kayda alındığında, en avantajlı takım Denizlispor ve Eskişehirspor gözükse de, oynanacak karşılaşmaların sonuçları takımların kaderini belirleyecek.   Denizlispor, Lig’de oynadığı 31 Maçta 14. sırada yer alırken -8 averajla 34 puanı bulunuyor. Samsunspor, Lig’de oynadığı 30 Maçta 15.  sırada yer alırken -8 averajla 34 puanı bulunuyor. Eskişehirspor, Lig’de oynadığı 30 Maçta 16. sırada yer alırken -4 averajla 31 puanı bulunuyor.        

Spor Toto 1. Lig’in 31. haftasında Denizlispor dün karşılaştığı lider Çaykur Rizespor maçında berabere kaldı. Aldığı 1 puan ve maç farkının yanında averajla 14. sıraya yerleşen yeşil-siyahlı ekip gözünü Eskişehirspor-Samsunspor maçına dikti.

 

Bugün, düşme potasında bulunan Eskişehirspor’un ev sahipliğini yaptığı maçta ligde düşme tehlikesi yaşayan Samsunspor’u konuk edecek. Eskişehirspor’un maçı kazanması durumunda üç takımda 34 puanla aynı duruma gelecek. Bu durumda Denizlispor zora girse de son 3 haftada oynanacak maçlar göz önünde bulundurulduğunda en şanslı ekip Denizlispor ve Eskişehirspor olacak. Samsunspor bu maçta kazanan taraf olursa biraz daha rahatlamış olacak ve puanını 37’ye yükselterek düşme potasından uzaklaşacak.

 

Eskişehirspor’un galibiyeti durumunda 34 puana yükselecek ve iki takım ile aynı kaderi paylaşacak. Bu sonuçla bitecek haftanın ardından, Denizlispor son üç haftada, Samsunspor, Gaziantepspor ve Boluspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu Samsunspor deplasmanına gidecek olan yeşil-siyahlı ekip karşılaşmadan en az bir puan ile dönerse, Gaziantepspor ile evinde oynayacağı maçta 3 puan alacağını düşünüyor. Son hafta play-off iddiası olan Boluspor ile kader maçına çıkacak.

 

Eskişehirspor ise son üç hafta Gaziantepspor, Boluspor ve Adanaspor ile karşı karşıya gelecek. Samsunspor ise, Denizlispor ve ligde play-off iddiası olan iki güçlü takım olan Giresunspor ve Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek.

 

Son hafta maçları kayda alındığında, en avantajlı takım Denizlispor ve Eskişehirspor gözükse de, oynanacak karşılaşmaların sonuçları takımların kaderini belirleyecek.

 

Denizlispor, Lig’de oynadığı 31 Maçta 14. sırada yer alırken -8 averajla 34 puanı bulunuyor.

Samsunspor, Lig’de oynadığı 30 Maçta 15.  sırada yer alırken -8 averajla 34 puanı bulunuyor.

Eskişehirspor, Lig’de oynadığı 30 Maçta 16. sırada yer alırken -4 averajla 31 puanı bulunuyor.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.