Denizlispor bu maçı kazanmak zorunda!

SPOR 20.01.2018 - 10:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor bu maçı kazanmak zorunda!

TFF 1. Lig’in ikinci yarısının ilk karşılaşmasını Pazartesi oynayacak olan Denizlispor, Adanaspor ile karşı karşıya gelecek.  Yapılan transfer ve sosyal medyadan verilen taraftar desteklerinin yanı sıra siyasilerin de verdiği destek ile havaya giren Denizlispor’dan bu maçta beklentiler yüksek derece olması nedeniyle galibiyet bekleniyor.   Denizlispor son yıllarda aldığı başarısız sonuçlar ve maddi sıkıntılarından kurtulma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Geçmişten kalan borç ve cezalar nedeniyle transfer yasağı ile mücadele eden yeni yönetim, bu sıkıntısının büyük çoğunluğunu aştı. Transfer yasağının kalkması ile kolları sıvayan Denizlispor Kulüp Yönetimi, önemli isimleri renklerine bağladı. Bunun yanı sıra transfer çalışmalarını sürdüren yeşil-siyahlı ekip son yıllarda taraftar desteğini de kaybetmişti.   TARAFTAR SORUNU ÇÖZÜLMÜŞ GİBİ Bu dönem yönetimin özverili çalışmaları sonucu ivmeyi yükselten Denizlispor, Pazartesi günü oynayacağı Adanaspor karşılaşmasında Denizlili idareciler ve siyasilerin desteğinin yanı sıra sosyal medya gruplarından da gelen destekle taraftar sorununu çözeceğe benziyor.   Transfer yasağının kalkması ile yapılan transferler ve verilen taraftar desteği ile beklentiyi yükselten Denizlispor, Adanaspor ile oynayacağı bu karşılaşmayı kazanmak zorunda… Bir çok sorunun üstesinden gelen Denizlispor, uzun süredir alamadığı desteği şuanda yakalamış durumda.. Beklentinin yüksek olduğu bu karşılaşmayı kazanırsa, geçmişte kaybettiği güveni yeniden kazanacak ve tüm Denizlililerin yeniden gönlünde taht kurmak yolunda önemli adımlar atacaktır. Maddi ve manevi destek fırsatını yakalamış olan yeşil-siyahlı ekipte futbolculara bu karşılaşmada büyük iş düşüyor.   KAZANMAK ZORUNDALAR Denizlispor’un bu karşılaşmada galip gelerek Lig’in ikinci yarısına iyi bir çıkış yapmak istediği ve aldığı bu desteği korumak için elinden geleni yapacağı bekleniyor. Aksi takdirde bu karşılaşmada kaybeden taraf Denizlispor olursa sadece puan kaybetmeyeceğinin bilinci içerisinde olmalıdırlar.   HER KESİMDEN DESTEK Denizlispor- Adanaspor karşılaşmasına yoğun bir şekilde taraftarın katılması bekleniyor. Başta Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan, Melike Basmacı ve Sosyal Medya gruplarının sosyal medya hesaplarından yaptıkları “takımımızın yanındayız” sloganıyla tüm Denizlilileri maça davet ettiler.

TFF 1. Lig’in ikinci yarısının ilk karşılaşmasını Pazartesi oynayacak olan Denizlispor, Adanaspor ile karşı karşıya gelecek.  Yapılan transfer ve sosyal medyadan verilen taraftar desteklerinin yanı sıra siyasilerin de verdiği destek ile havaya giren Denizlispor’dan bu maçta beklentiler yüksek derece olması nedeniyle galibiyet bekleniyor.

 

Denizlispor son yıllarda aldığı başarısız sonuçlar ve maddi sıkıntılarından kurtulma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Geçmişten kalan borç ve cezalar nedeniyle transfer yasağı ile mücadele eden yeni yönetim, bu sıkıntısının büyük çoğunluğunu aştı. Transfer yasağının kalkması ile kolları sıvayan Denizlispor Kulüp Yönetimi, önemli isimleri renklerine bağladı. Bunun yanı sıra transfer çalışmalarını sürdüren yeşil-siyahlı ekip son yıllarda taraftar desteğini de kaybetmişti.

 

TARAFTAR SORUNU ÇÖZÜLMÜŞ GİBİ

Bu dönem yönetimin özverili çalışmaları sonucu ivmeyi yükselten Denizlispor, Pazartesi günü oynayacağı Adanaspor karşılaşmasında Denizlili idareciler ve siyasilerin desteğinin yanı sıra sosyal medya gruplarından da gelen destekle taraftar sorununu çözeceğe benziyor.

 

Transfer yasağının kalkması ile yapılan transferler ve verilen taraftar desteği ile beklentiyi yükselten Denizlispor, Adanaspor ile oynayacağı bu karşılaşmayı kazanmak zorunda… Bir çok sorunun üstesinden gelen Denizlispor, uzun süredir alamadığı desteği şuanda yakalamış durumda.. Beklentinin yüksek olduğu bu karşılaşmayı kazanırsa, geçmişte kaybettiği güveni yeniden kazanacak ve tüm Denizlililerin yeniden gönlünde taht kurmak yolunda önemli adımlar atacaktır. Maddi ve manevi destek fırsatını yakalamış olan yeşil-siyahlı ekipte futbolculara bu karşılaşmada büyük iş düşüyor.

 

KAZANMAK ZORUNDALAR

Denizlispor’un bu karşılaşmada galip gelerek Lig’in ikinci yarısına iyi bir çıkış yapmak istediği ve aldığı bu desteği korumak için elinden geleni yapacağı bekleniyor. Aksi takdirde bu karşılaşmada kaybeden taraf Denizlispor olursa sadece puan kaybetmeyeceğinin bilinci içerisinde olmalıdırlar.

 

HER KESİMDEN DESTEK

Denizlispor- Adanaspor karşılaşmasına yoğun bir şekilde taraftarın katılması bekleniyor. Başta Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan, Melike Basmacı ve Sosyal Medya gruplarının sosyal medya hesaplarından yaptıkları “takımımızın yanındayız” sloganıyla tüm Denizlilileri maça davet ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.