Denizlispor’da 4. kez yapılan koronavirüs testi negatif

SPOR 27.06.2020 - 09:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor’da 4. kez yapılan koronavirüs testi negatif

2019-20 Süper Lig Cemil Usta Sezonu 29. haftasında Yukatel Denizlispor, Çaykur Rizespor ile oynayacağı maç öncesi 4. Kez yaptırdığı Covid-19 test sonuçları açıklandı.   Denizlispor’da futbolcular, teknik heyet ve personele Denizli Özel Cerrahi Hastanesi tarafından dün rutin koronavirüs testi uygulandı.   Denizlispor Kulübü tarafından yapılan açıklamada; “Teknik heyetimiz, futbolcularımız ve personelimize Covid-19 PCR testlerinin dördüncüsü yapılmış ve herhangi bir pozitif bulguya rastlanmamıştır” denildi.

2019-20 Süper Lig Cemil Usta Sezonu 29. haftasında Yukatel Denizlispor, Çaykur Rizespor ile oynayacağı maç öncesi 4. Kez yaptırdığı Covid-19 test sonuçları açıklandı.

 

Denizlispor’da futbolcular, teknik heyet ve personele Denizli Özel Cerrahi Hastanesi tarafından dün rutin koronavirüs testi uygulandı.

 

Denizlispor Kulübü tarafından yapılan açıklamada; “Teknik heyetimiz, futbolcularımız ve personelimize Covid-19 PCR testlerinin dördüncüsü yapılmış ve herhangi bir pozitif bulguya rastlanmamıştır” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.