Denizlispor’da Adana Demirspor maçında 200 bin liralık gelir

SPOR 25.01.2019 - 12:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor’da Adana Demirspor maçında 200 bin liralık gelir

Denizlispor-Adana Demirspor karşılaşması için 200 bin liralık forma göğüs ve sırt sponsorluk anlaşması yapıldı.   Denizlispor Kulübü’nden yapılan açıklamada;  Denizlispor Yedeks Tekstil ve Baltalı Grrup şirketleri ile Adana Demirspor maçında geçerli olmak üzere tek maçlık forma göğüs ve sırt sponsorluk anlaşması için imzalar atıldığı belirtildi.   Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ligde başarılara imza atan Denizlispor, Yönetimin de bu yolda maddi destek arayışlarını sürdürüyor. Yönetim, Yedeks Tekstil sahibi Seyfi Başer ile görüşerek Adana Demirspor karşılaşmasında forma göğüs kısmına alınan reklam sponsorluğu ile 100 bin liralık anlaşmaya imza attı. Yönetim bunun yanı sıra Baltalı Grup sahibi Derya Baltalı ile bu maç için 100 bin liralık forma sırt reklam sponsorluk anlaşması yaparak kulüp kasasına 200 bin liralık gelir elde etti.

Denizlispor-Adana Demirspor karşılaşması için 200 bin liralık forma göğüs ve sırt sponsorluk anlaşması yapıldı.

 

Denizlispor Kulübü’nden yapılan açıklamada;  Denizlispor Yedeks Tekstil ve Baltalı Grrup şirketleri ile Adana Demirspor maçında geçerli olmak üzere tek maçlık forma göğüs ve sırt sponsorluk anlaşması için imzalar atıldığı belirtildi.

 

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ligde başarılara imza atan Denizlispor, Yönetimin de bu yolda maddi destek arayışlarını sürdürüyor. Yönetim, Yedeks Tekstil sahibi Seyfi Başer ile görüşerek Adana Demirspor karşılaşmasında forma göğüs kısmına alınan reklam sponsorluğu ile 100 bin liralık anlaşmaya imza attı. Yönetim bunun yanı sıra Baltalı Grup sahibi Derya Baltalı ile bu maç için 100 bin liralık forma sırt reklam sponsorluk anlaşması yaparak kulüp kasasına 200 bin liralık gelir elde etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.