Denizlispor'da Afjet Afyonspor maçı hazırlıkları sürüyor..

SPOR 15.10.2018 - 10:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'da Afjet Afyonspor maçı hazırlıkları sürüyor..

Spor Toto 1. Lig'de son oynadığı Ümraniyespor maçında sahadan mağlubiyetle ayrılan Denizlispor'da gözler Cuma günü oynanacak olan Afjet Afyonspor maçına çevrildi.   Yeşil Siyahlılarda milli  maç arasında tesislerdeki çalışmalarını yardımcı antrenörler yaptırıyor. Bugün teknik direktör Yücel İldiz’in gelmesiyle tempoyu daha sıklaştıracak olan yeşil siyahlı ekip, Afyonspor maçında 3 puan hedefliyor. Horozlarda Tisdell’in sakatlığı sürerken, Burak’ın ise Afyon maçına yetişmesi bekleniyor. Başkan Yardımcısı Taner Atilla, teknik direktör Yücel İldiz ile bir toplantı yapacaklarını ve neler yapılması gerektiğini masaya yatıracaklarını açıkladı. Takımın durumunun iyi olduğunu ifade eden Atilla, Afyon ve Altay maçlarını kazanmak istediklerini söyledi.   Denizlispor’la 1 yılı opsiyonlu 2 senelik sözleşme imzalayan Teknik Direktör Yücel İldiz camiaya umut aşıladı. Denizlispor’un maç fazlasıyla 6. sırada yer aldığını ifade eden İldiz, “İlk 2 ya da Play Off’un peşini bırakmayacağız. Mücadelemiz sonuna kadar sürecek. Takımın iskeletinin ne durumda olduğunu göreceğim. Eksik bölge görürsek devre arasında gerekeni yaparız” dedi.  

Spor Toto 1. Lig'de son oynadığı Ümraniyespor maçında sahadan mağlubiyetle ayrılan Denizlispor'da gözler Cuma günü oynanacak olan Afjet Afyonspor maçına çevrildi.

 

Yeşil Siyahlılarda milli  maç arasında tesislerdeki çalışmalarını yardımcı antrenörler yaptırıyor. Bugün teknik direktör Yücel İldiz’in gelmesiyle tempoyu daha sıklaştıracak olan yeşil siyahlı ekip, Afyonspor maçında 3 puan hedefliyor. Horozlarda Tisdell’in sakatlığı sürerken, Burak’ın ise Afyon maçına yetişmesi bekleniyor. Başkan Yardımcısı Taner Atilla, teknik direktör Yücel İldiz ile bir toplantı yapacaklarını ve neler yapılması gerektiğini masaya yatıracaklarını açıkladı. Takımın durumunun iyi olduğunu ifade eden Atilla, Afyon ve Altay maçlarını kazanmak istediklerini söyledi.

 

Denizlispor’la 1 yılı opsiyonlu 2 senelik sözleşme imzalayan Teknik Direktör Yücel İldiz camiaya umut aşıladı.


Denizlispor’un maç fazlasıyla 6. sırada yer aldığını ifade eden İldiz, “İlk 2 ya da Play Off’un peşini bırakmayacağız. Mücadelemiz sonuna kadar sürecek. Takımın iskeletinin ne durumda olduğunu göreceğim. Eksik bölge görürsek devre arasında gerekeni yaparız” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.