Denizlispor'da Anmar sorunu ortadan kalktı

SPOR 14.12.2017 - 14:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor'da Anmar sorunu ortadan kalktı

Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek bir dizi görüşmeler için gittiği İstanbul’da kulüpten alacağı bulunan son yabancı olan Anmar Almubaraki dosyasında anlaşmaya vardı. Anlaşmada 230 bin Euro peşin olacak şekilde 18.12.2017 tarihine kadar ödemek koşuluyla oyuncuyla anlaşıldı.     Denizlispir Başkanı Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla 6 puan silinme riskini ortadan kaldırmak için daha önce gittiği İstanbul’da Anmar probleminin görüşmeleri meyvelerini verdi.   İstanbul’a giden Başkan Üstek görüşmeler neticesinde, 268 bin Euro alacağı olan Anmar Almunbaraki’nin alacağından 38 bin Euro indirim yaparak rakam konusunda anlaşma sağlandı.Anmar Almunbaraki’ye 230 Euro ödemeyi bugün yapılacağı ve Denizlispor’un artık puan silme cezaları ile anılmasının önü kapatıldı.   Denizlispor Yönetimi’nden yapılan açıklamada; FIFA'da bulunan son yabancı dosyamızı kapatarak, kulübümüzün yabancı futbolcu sorunları ile ceza alması önleyen Başkanımız Mustafa Üstek, "Bugün kulübümüz için önemli bir adım atarak, FIFA'da bulunan tüm dosyalarımızı kapattığımız için mutluyuz. Bundan sonra kulübümüz yabancı futbolcu sorunları ile anılmayacak, transfer yasakları ve puan silme gibi konularla gündeme gelmeyecektir. Tek hedefimiz olan geleceğe umutla bakan Denizlispor'u inşa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek bir dizi görüşmeler için gittiği İstanbul’da kulüpten alacağı bulunan son yabancı olan Anmar Almubaraki dosyasında anlaşmaya vardı. Anlaşmada 230 bin Euro peşin olacak şekilde 18.12.2017 tarihine kadar ödemek koşuluyla oyuncuyla anlaşıldı.

 

 

Denizlispir Başkanı Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla 6 puan silinme riskini ortadan kaldırmak için daha önce gittiği İstanbul’da Anmar probleminin görüşmeleri meyvelerini verdi.

 

İstanbul’a giden Başkan Üstek görüşmeler neticesinde, 268 bin Euro alacağı olan Anmar Almunbaraki’nin alacağından 38 bin Euro indirim yaparak rakam konusunda anlaşma sağlandı.Anmar Almunbaraki’ye 230 Euro ödemeyi bugün yapılacağı ve Denizlispor’un artık puan silme cezaları ile anılmasının önü kapatıldı.

 

Denizlispor Yönetimi’nden yapılan açıklamada; FIFA'da bulunan son yabancı dosyamızı kapatarak, kulübümüzün yabancı futbolcu sorunları ile ceza alması önleyen Başkanımız Mustafa Üstek, "Bugün kulübümüz için önemli bir adım atarak, FIFA'da bulunan tüm dosyalarımızı kapattığımız için mutluyuz. Bundan sonra kulübümüz yabancı futbolcu sorunları ile anılmayacak, transfer yasakları ve puan silme gibi konularla gündeme gelmeyecektir. Tek hedefimiz olan geleceğe umutla bakan Denizlispor'u inşa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.