Denizlispor'da Bolu hazırlıkları sürüyor...

SPOR 07.11.2018 - 10:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'da Bolu hazırlıkları sürüyor...

Denizlispor, Lig'de cumartesi günü deplasmanda oynayacağı zorlu Boluspor karşılaşmasının hazırlıklarının tesislerde sürdürüyor.   Horozlarda cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlığı yüzünden 3 maç forma giyemeyen Ziya Alkurt’un da kadroda olması teknik heyet, yönetim ve taraftarları sevindirdi. Sakatlığı süren Cihan ise ayrı çalışıyor. Yeşil siyahlılar, Bolu maçını da kazanıp üst sıralarda yer almak istiyor.     Perşembe günü Bolu’ya hareket edecek olan horozlar, Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı’ya ait Hampton by Hilton Otel’de kampa girecek.     DENİZLİSPOR’DA PRİM BELİRLENDİ Denizlispor Başkanı Ali Çetin, 4-2 kazandıkları Adanaspor maçının galibiyet primi olan 6’şar bin TL’yi Boluspor deplasmanı öncesi futbolculara dağıttı. Prim, yeşil siyahlılarda doping etkisi yarattı. Boluspor galibiyet primini de 10’ar bin TL olarak açıklandı.     Denizlispor Başkanı Ali Çetin, şampiyonluk yolunda Bolu’nun önemli bir deplasman olduğunu hatırlatarak, “Bolu bizim rakibimiz. Buradan puan ya da puanlarla dönerek avantaj elde edeceğiz. Zor bir deplasman ve maç olacağını biliyoruz. Ancak şampiyon olacağız diyorsanız bu maçı da kazanmalısınız” dedi. Başkan Çetin, Boluspor’un farklı kazanılması halinde galibiyet primine zam da yapabileceği öğrenildi. Futbolcuların kendi işlerini yapması gerektiğini söyleyen başkan Ali Çetin, “Futbolcu arkadaşlarımız yeter ki kazansınlar, biz üzerimize düşeni yapacağız” diye konuştu.  

Denizlispor, Lig'de cumartesi günü deplasmanda oynayacağı zorlu Boluspor karşılaşmasının hazırlıklarının tesislerde sürdürüyor.

 

Horozlarda cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlığı yüzünden 3 maç forma giyemeyen Ziya Alkurt’un da kadroda olması teknik heyet, yönetim ve taraftarları sevindirdi. Sakatlığı süren Cihan ise ayrı çalışıyor. Yeşil siyahlılar, Bolu maçını da kazanıp üst sıralarda yer almak istiyor.

 

 

Perşembe günü Bolu’ya hareket edecek olan horozlar, Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı’ya ait Hampton by Hilton Otel’de kampa girecek.

 

 

DENİZLİSPOR’DA PRİM BELİRLENDİ

Denizlispor Başkanı Ali Çetin, 4-2 kazandıkları Adanaspor maçının galibiyet primi olan 6’şar bin TL’yi Boluspor deplasmanı öncesi futbolculara dağıttı. Prim, yeşil siyahlılarda doping etkisi yarattı. Boluspor galibiyet primini de 10’ar bin TL olarak açıklandı.

 

 

Denizlispor Başkanı Ali Çetin, şampiyonluk yolunda Bolu’nun önemli bir deplasman olduğunu hatırlatarak, “Bolu bizim rakibimiz. Buradan puan ya da puanlarla dönerek avantaj elde edeceğiz. Zor bir deplasman ve maç olacağını biliyoruz. Ancak şampiyon olacağız diyorsanız bu maçı da kazanmalısınız” dedi. Başkan Çetin, Boluspor’un farklı kazanılması halinde galibiyet primine zam da yapabileceği öğrenildi. Futbolcuların kendi işlerini yapması gerektiğini söyleyen başkan Ali Çetin, “Futbolcu arkadaşlarımız yeter ki kazansınlar, biz üzerimize düşeni yapacağız” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.