Denizlispor'da büyük sevinç

SPOR 25.12.2016 - 15:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor'da büyük sevinç

denizli haber / denizli 20 haber / Denizlispor'da büyük sevinç

Denizlispor, ilk yarının son haftasında Giresunspor’u 2-1 mağlup ettikten sonra futbolcular, teknik heyet, yönetim ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı.     Denizlispor Profesyonel Şube Sorumlusu Ali Fırat, “ne kadar gurur duysak azdır. Helal olsun futbolcu kardeşlerime ve teknik heyete… Canla başla çalışan yönetici arkadaşlarıma da ayrı ayrı teşekkür ederim. En önemlisi maçta bizi 90.dakika boyunca destekleyen 12 numara taraftara da teşekkürü borç biliriz” dedi.   Mali ve Hukuk İşlerinden sorumlu Asbaşkan Taner Atilla, “Maçın ikinci yarısında tedirgin oldum. Maça iyi başlamamıza rağmen ilk yarının son dakikasında yediğimiz şansız gol bizi üzdü. İkinci yarıda çetin geçen mücadelede baskı kuran rakip takım beni tedirgin etti. 80. dakikadan sonra oyunun kontrolünü biz aldık. Baskımız güzeldi ve meyvesini aldık. Denizli bu galibiyetle yıkıldı. Fazla söze gerek yok” açıklamasını yaptı.    Asbaşkan Necip İrdem ise, bu galibiyetin Denizlispor’a çok şeyler kattığını açıkladı. İrdem, “Devre arasına moralli giriyoruz. Bu galibiyet Eskişehirspor’dan aldığımız 3 puanı da taçlandırmış oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
denizli haber / denizli 20 haber / Denizlispor'da büyük sevinç

Denizlispor, ilk yarının son haftasında Giresunspor’u 2-1 mağlup ettikten sonra futbolcular, teknik heyet, yönetim ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

 

 

Denizlispor Profesyonel Şube Sorumlusu Ali Fırat, “ne kadar gurur duysak azdır. Helal olsun futbolcu kardeşlerime ve teknik heyete… Canla başla çalışan yönetici arkadaşlarıma da ayrı ayrı teşekkür ederim. En önemlisi maçta bizi 90.dakika boyunca destekleyen 12 numara taraftara da teşekkürü borç biliriz” dedi.

 

Mali ve Hukuk İşlerinden sorumlu Asbaşkan Taner Atilla, “Maçın ikinci yarısında tedirgin oldum. Maça iyi başlamamıza rağmen ilk yarının son dakikasında yediğimiz şansız gol bizi üzdü. İkinci yarıda çetin geçen mücadelede baskı kuran rakip takım beni tedirgin etti. 80. dakikadan sonra oyunun kontrolünü biz aldık. Baskımız güzeldi ve meyvesini aldık. Denizli bu galibiyetle yıkıldı. Fazla söze gerek yok” açıklamasını yaptı.

 

 Asbaşkan Necip İrdem ise, bu galibiyetin Denizlispor’a çok şeyler kattığını açıkladı. İrdem, “Devre arasına moralli giriyoruz. Bu galibiyet Eskişehirspor’dan aldığımız 3 puanı da taçlandırmış oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.