Denizlispor’da Hakan Kutlu dönemi

SPOR 29.01.2021 - 15:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizlispor’da Hakan Kutlu dönemi

Süper Lig takımlarından Yukatel Denizlispor,  teknik direktörlük görevinden istifa eden Yalçın Koşukavak’ın yerine Hakan Kutlu ile sezon sonuna kadar anlaştı.   Ligde bu sezon istikrarlı bir sezon geçirmeyen ve ligde son sırada yer alan Denizlispor,  Robert Prosinecki, Kenan Atik ve son olarak Yalçın Koşukavak’ın ardından yoluna Hakan Kutlu ile anlaşmaya vardı.   Kulüpten yapılana açıklamada; “Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Hakan Kutlu ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlamıştır” ifadeleri yer aldı.

Süper Lig takımlarından Yukatel Denizlispor,  teknik direktörlük görevinden istifa eden Yalçın Koşukavak’ın yerine Hakan Kutlu ile sezon sonuna kadar anlaştı.

 

Ligde bu sezon istikrarlı bir sezon geçirmeyen ve ligde son sırada yer alan Denizlispor,  Robert Prosinecki, Kenan Atik ve son olarak Yalçın Koşukavak’ın ardından yoluna Hakan Kutlu ile anlaşmaya vardı.

 

Kulüpten yapılana açıklamada; “Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Hakan Kutlu ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlamıştır” ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.