Denizlispor’da hazırlıklar tamam

SPOR 16.12.2016 - 11:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor’da hazırlıklar tamam

denizli 20 haber / denizli haber / Denizlispor’da hazırlıklar tamam

Denizlispor Eskişehirspor'la yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Denizlispor bugün hareket edeceği karşılaşma öncesi 1 gün kamp yapacak.   Denizlispor Pazar günü saat 16.00'da oynayacağı maç için bugün Eskişehir’e hareket ederek, otobüsle 400 kilometre yol kat edecek.   Antrenmanda dizine darbe alan Ömer Alp korku yaşatırken, sakatlığı bulunan Sankoh’un durumu ise henüz netleşmedi. Kaleci Necati ve Zeki’nin sakatlığı sürerken, yine kaleye çenesinde çatlama meydana geldiği için sakatlığı bulunan Asil ilk 11'de yer alacak. Asil'in yedeği olarak Ömer forma giyecek.   Barış Örücü’nün ilk 11’de maça çıkacağı öğrenildi. Maç öncesi para dağıtılması beklenen horozlarda ise galibiyet primini yönetim 100 bin TL olarak belirledi. Denizlispor yönetiminin de bulunacağı Eskişehir’de hedef 3 puanla dönebilmek… Deplasmanda şansı tutan Denizlispor’da futbolcular, eksiklere rağmen puan alarak döneceklerine inanıyor. Yeşil siyahlı yönetim de taraftar gibi deplasman yapacak. Maç sıfır derecede oynanacak. Karşılaşmayı ise Serkan çınar yönetecek. 
denizli 20 haber / denizli haber / Denizlispor’da hazırlıklar tamam

Denizlispor Eskişehirspor'la yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Denizlispor bugün hareket edeceği karşılaşma öncesi 1 gün kamp yapacak.

 

Denizlispor Pazar günü saat 16.00'da oynayacağı maç için bugün Eskişehir’e hareket ederek, otobüsle 400 kilometre yol kat edecek.

 

Antrenmanda dizine darbe alan Ömer Alp korku yaşatırken, sakatlığı bulunan Sankoh’un durumu ise henüz netleşmedi. Kaleci Necati ve Zeki’nin sakatlığı sürerken, yine kaleye çenesinde çatlama meydana geldiği için sakatlığı bulunan Asil ilk 11'de yer alacak. Asil'in yedeği olarak Ömer forma giyecek.

 

Barış Örücü’nün ilk 11’de maça çıkacağı öğrenildi. Maç öncesi para dağıtılması beklenen horozlarda ise galibiyet primini yönetim 100 bin TL olarak belirledi. Denizlispor yönetiminin de bulunacağı Eskişehir’de hedef 3 puanla dönebilmek… Deplasmanda şansı tutan Denizlispor’da futbolcular, eksiklere rağmen puan alarak döneceklerine inanıyor. Yeşil siyahlı yönetim de taraftar gibi deplasman yapacak. Maç sıfır derecede oynanacak. Karşılaşmayı ise Serkan çınar yönetecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.