Denizlispor’da Hedef 7 Puan

SPOR 06.12.2016 - 09:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor’da Hedef 7 Puan

denizli haber / denizli 20 haber / Denizlispor’da Hedef 7 Puan

Denizlispor, Pazar günü saat 18.30’da konuk edeceği son haftaların flaş takımı olan Ümraniyespor maçının hazırlıklarına başladı.   Asbaşkan Necip İrdem, Ümraniyespor maçının üst sıralara oynamak açısından önemli bir maç olduğunu ifade etti. Kalan 3 maçta hedeflerinin 7 puan olduğunu kaydeden Asbaşkan İrdem, “Ümraniye bizim rakibimiz. Son zamanlarda da iyi çıkış yakaladı. Biz Şanlıurfaspor maçının kazandık ancak Manisaspor’a kendi evimizde kaybedince bir anlamı olmadı. Şimdi deplasmanda Elazığspor’u mağlup ettik, bu 3 puanın daha da anlam kazanması için Ümraniyespor’u da yenmeliyiz.   Ümraniyespor, Eskişehir ve Giresun maçlarından toplamda 7 puan hedefliyoruz. Bir yerlere gelmek için bu kadar puanı hanemize yazdırmamız gerekiyor” dedi. Ligi bu maçlarla tamamlayacaklarını belirten Asbaşkan İrdem, devre arasında Denizlispor’un daha iyi olabilmesi için gerekli çalışmaların yapıldığını sözlerine ekledi. 
denizli haber / denizli 20 haber / Denizlispor’da Hedef 7 Puan

Denizlispor, Pazar günü saat 18.30’da konuk edeceği son haftaların flaş takımı olan Ümraniyespor maçının hazırlıklarına başladı.

 

Asbaşkan Necip İrdem, Ümraniyespor maçının üst sıralara oynamak açısından önemli bir maç olduğunu ifade etti. Kalan 3 maçta hedeflerinin 7 puan olduğunu kaydeden Asbaşkan İrdem, “Ümraniye bizim rakibimiz. Son zamanlarda da iyi çıkış yakaladı. Biz Şanlıurfaspor maçının kazandık ancak Manisaspor’a kendi evimizde kaybedince bir anlamı olmadı. Şimdi deplasmanda Elazığspor’u mağlup ettik, bu 3 puanın daha da anlam kazanması için Ümraniyespor’u da yenmeliyiz.

 

Ümraniyespor, Eskişehir ve Giresun maçlarından toplamda 7 puan hedefliyoruz. Bir yerlere gelmek için bu kadar puanı hanemize yazdırmamız gerekiyor” dedi. Ligi bu maçlarla tamamlayacaklarını belirten Asbaşkan İrdem, devre arasında Denizlispor’un daha iyi olabilmesi için gerekli çalışmaların yapıldığını sözlerine ekledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.