Denizlispor'da hesaplar tuttu

SPOR 22.05.2017 - 11:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor'da hesaplar tuttu

Denizlispor, sezon finalini evinde ağırladığı Göztepe ile 1-1 kalarak yaptı.

Denizlispor, sezon finalini evinde ağırladığı Göztepe ile 1-1 kalarak yaptı.    Yeşil siyahlılar, ligi 40 puanla 11.sırada tamamladı. Horozlar 34 maçta 11 galibiyet, 10 beraberlik, 13 de mağlubiyet aldı. Kalesinde 45 gol görürken rakip fileleri ise 46 kez havalandırdı. Ligi iç saha tablosunda 21 puan toplayarak 17.sırada tamamlayan Denizlispor, dış saha performansında 22 puan alarak sezon üçüncüsü oldu. Mersin İdman Yurdu, Bandırmaspor ve Şanlıurfaspor lige veda ederken, Sivasspor sezonu şampiyon olarak tamamladı, 2.sırada bulunan Yeni Malatyaspor ile Süper Lig’e çıktı.   “LİGİ SÖYLEDİĞİMİZ YERDE BİTİRDİK” Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, kazanabilecekleri maçta berabere kalarak sezonu tamamladıklarını söyledi. “Denizlispor ligi onurlu ve kendisine yakışır bir şekilde tamamlamıştır” diyen Asbaşkan Fırat, “Eskişehirspor ve Göztepe maçlarında bizim için söylenen şaibeli cümlelerin en güzel cevabını sahada verdik. Denizlispor onurlu ve karakterli bir takımdır. Bizim için küme düşecekler dediğinde ben 40 puanla ligi bitiririz demiştim ve bir kez daha dediğimizi yaptık” diye konuştu.   SEZONU DEĞERLENDİRDİ Asbaşkan Ali Fırat, sezon değerlendirmesi yaptı. Fırat, geçmiş sezonda yapılan hataları düşmeyeceklerini ve bundan ders çıkartacaklarını açıkladı. Fırat, “İyi bir sezon geçirdik. İlk yarı iyiydik ancak ikinci yarı performansımız düştü. İkinci yarıyı elimizdeki imkanlarla sonunu getirdik. Daha iyi yerde bitirebilirdik ama olmadı. Bizi en çok sevindiren koca sezon boyunca kaza ve büyük bir sakatlık yaşanmamasıdır. Artık daha tecrübeliyiz. Geçen sezonki yaptığımız hatalardan ders çıkarıp gelecek sene ayağımız yere daha sağlam basacaktır” dedi. 
Denizlispor, sezon finalini evinde ağırladığı Göztepe ile 1-1 kalarak yaptı.

Denizlispor, sezon finalini evinde ağırladığı Göztepe ile 1-1 kalarak yaptı. 

 

Yeşil siyahlılar, ligi 40 puanla 11.sırada tamamladı. Horozlar 34 maçta 11 galibiyet, 10 beraberlik, 13 de mağlubiyet aldı. Kalesinde 45 gol görürken rakip fileleri ise 46 kez havalandırdı. Ligi iç saha tablosunda 21 puan toplayarak 17.sırada tamamlayan Denizlispor, dış saha performansında 22 puan alarak sezon üçüncüsü oldu. Mersin İdman Yurdu, Bandırmaspor ve Şanlıurfaspor lige veda ederken, Sivasspor sezonu şampiyon olarak tamamladı, 2.sırada bulunan Yeni Malatyaspor ile Süper Lig’e çıktı.

 

“LİGİ SÖYLEDİĞİMİZ YERDE BİTİRDİK”

Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, kazanabilecekleri maçta berabere kalarak sezonu tamamladıklarını söyledi. “Denizlispor ligi onurlu ve kendisine yakışır bir şekilde tamamlamıştır” diyen Asbaşkan Fırat, “Eskişehirspor ve Göztepe maçlarında bizim için söylenen şaibeli cümlelerin en güzel cevabını sahada verdik. Denizlispor onurlu ve karakterli bir takımdır. Bizim için küme düşecekler dediğinde ben 40 puanla ligi bitiririz demiştim ve bir kez daha dediğimizi yaptık” diye konuştu.

 

SEZONU DEĞERLENDİRDİ

Asbaşkan Ali Fırat, sezon değerlendirmesi yaptı. Fırat, geçmiş sezonda yapılan hataları düşmeyeceklerini ve bundan ders çıkartacaklarını açıkladı. Fırat, “İyi bir sezon geçirdik. İlk yarı iyiydik ancak ikinci yarı performansımız düştü. İkinci yarıyı elimizdeki imkanlarla sonunu getirdik. Daha iyi yerde bitirebilirdik ama olmadı. Bizi en çok sevindiren koca sezon boyunca kaza ve büyük bir sakatlık yaşanmamasıdır. Artık daha tecrübeliyiz. Geçen sezonki yaptığımız hatalardan ders çıkarıp gelecek sene ayağımız yere daha sağlam basacaktır” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.