Denizlispor ‘da iki istifa

SPOR 21.08.2020 - 09:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor ‘da iki istifa

Yukatel Denizlispor'da dün iki istifa birden yaşandı. Denizlispor'da görevli profesyonel futbol şube sorumlusu Asbaşkan Ali Fırat ve Bülent Uygun’un gidişi ile Teknik Direktörlüğe getirilen Levent Kartop istifa etti. Yeşil-siyahlı takımda görevli Asbaşkan Ali Fırat, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yayınladı. Denizlispor Asbaşkanı Fırat, yaptığı açıklama şöyle; "Çok sevdiğim 5 yıldır severek büyük bir heyecan ve onurla görev yaptığım Denizlispor'dan bugün itibarıyla istifa etmiş bulunmaktayım. Bugüne kadar beraber çalıştığım yönetici arkadaşlarıma teknik ekibe kulüp çalışanlarına futbolcu kardeşlerime taraftarlarımıza, basın emekçisi arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim" dedi.     Futbolculuk ve teknik direktörlük yaptığı takımdan istifa etti Denizlispor formasını uzun yıllar boyunca futbolcu olarak giyen, ardından antrenörlük görevi de üstlenen Bülent Uygun ile yolların ayrılmasının ardından sezonu Teknik Direktör olarak tamamlayan Levent Kartop, Robert Prosenicki’nin, teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından istifa ettiğini sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu.   Kartop, yaptığı paylaşımda, “Doğup büyüdüğüm, taraftarlığından futbolculuğuna ve en son olarak da teknik direktörlüğüne kadar görev yaptığım Denizlispor’umuzdan bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Herkesten Allah razı olsun, hakkınızı helal edin. Benden yana herkese hakkım helal olsun. Yeni sezonda Denizlispor’umuza başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.  

Yukatel Denizlispor'da dün iki istifa birden yaşandı. Denizlispor'da görevli profesyonel futbol şube sorumlusu Asbaşkan Ali Fırat ve Bülent Uygun’un gidişi ile Teknik Direktörlüğe getirilen Levent Kartop istifa etti.



Yeşil-siyahlı takımda görevli Asbaşkan Ali Fırat, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yayınladı. Denizlispor Asbaşkanı Fırat, yaptığı açıklama şöyle; "Çok sevdiğim 5 yıldır severek büyük bir heyecan ve onurla görev yaptığım Denizlispor'dan bugün itibarıyla istifa etmiş bulunmaktayım. Bugüne kadar beraber çalıştığım yönetici arkadaşlarıma teknik ekibe kulüp çalışanlarına futbolcu kardeşlerime taraftarlarımıza, basın emekçisi arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim" dedi.

 

 

Futbolculuk ve teknik direktörlük yaptığı takımdan istifa etti


Denizlispor formasını uzun yıllar boyunca futbolcu olarak giyen, ardından antrenörlük görevi de üstlenen Bülent Uygun ile yolların ayrılmasının ardından sezonu Teknik Direktör olarak tamamlayan Levent Kartop, Robert Prosenicki’nin, teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından istifa ettiğini sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu.

 

Kartop, yaptığı paylaşımda, “Doğup büyüdüğüm, taraftarlığından futbolculuğuna ve en son olarak da teknik direktörlüğüne kadar görev yaptığım Denizlispor’umuzdan bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Herkesten Allah razı olsun, hakkınızı helal edin. Benden yana herkese hakkım helal olsun. Yeni sezonda Denizlispor’umuza başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.