Denizlispor’da kadro dışı bırakılan Oğuz Yılmaz hakkında yeni karar

SPOR 24.02.2021 - 09:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizlispor’da kadro dışı bırakılan Oğuz Yılmaz hakkında yeni karar

Yukatel Denizlispor’da bir süre önce kadro dışı bırakılan futbolcu Oğuz Yılmaz hakkında, yönetim kurulu tarafından durumu değerlendirerek karar verildi. Alınan karar gereği  Oğuz Yılmaz, takım ile çalışmalara başladı.   Denizlispor’dan yapılan açıklamada; “Bir süre önce kadro dışı bırakılan futbolcumuz Oğuz Yılmaz’ın durumu yönetim kurulumuz tarafından tekrar değerlendirilmiştir. Futbolcumuz Oğuz Yılmaz, teknik heyetimizin olumlu raporu ve yönetim kurulumuzun onayı üzerine takımımız ile birlikte çalışmalarına başlamıştır” ifadelerine yer verildi.

Yukatel Denizlispor’da bir süre önce kadro dışı bırakılan futbolcu Oğuz Yılmaz hakkında, yönetim kurulu tarafından durumu değerlendirerek karar verildi. Alınan karar gereği  Oğuz Yılmaz, takım ile çalışmalara başladı.

 

Denizlispor’dan yapılan açıklamada; “Bir süre önce kadro dışı bırakılan futbolcumuz Oğuz Yılmaz’ın durumu yönetim kurulumuz tarafından tekrar değerlendirilmiştir. Futbolcumuz Oğuz Yılmaz, teknik heyetimizin olumlu raporu ve yönetim kurulumuzun onayı üzerine takımımız ile birlikte çalışmalarına başlamıştır” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.