Denizlispor'da Karabük maçı hazırlıkları tamamlandı...

SPOR 13.12.2018 - 12:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'da Karabük maçı hazırlıkları tamamlandı...

Denizlispor,Spor Toto 1. Lig’in 16.  Haftasında oynayacağı Karabükspor maçı hazırlıklarını tamamladı.Yeşil Siyahlılarda sakatlığı süren Alperen ve cezalı Aissati bu maçta forma giyemeyecek.   Denizlispor'da Kardemir Karabükspor maçı hazırlıkları tamamlandı. Horozlarda teknik direktör Yücel İldiz, son sıradaki Karabükspor'la oynayacakları maç öncesi oyuncularını rehavet konusunda uyardı..   Karabük'ün kesinlikle hafife alınacak bir takım olmadığını öğrencilerine anlatan İldiz "İç sahadaki son iki maçta iyi performans gösterdiler. Balıkesir'den az daha puan alıyordu, 2-1 kaybettiler. Altınordu'yla berabere kaldılar. İstanbulspor'la 1-1 berabere kaldı. Genç ve dirençli bir ekiple oynayacağız. Mental ve fiziksel olarak en iyi şekilde hazırlığımızı yapacağız. Futbol kağıt üzerinde kazanılmaz. Hafife almamalıyız. Mücadele etmeden maç kazanılmıyor" diye konuştu. Öte yandan Denizlispor yönetimi, iç saha beraberliğine prim vermediği için Gençlerbirliği maçına ödül vermeyecek. Yeşil-siyahlı kurmaylar, Karabükspor galibiyeti için 8'er bin lira galibiyet ödülü verileceğini açıkladı. Denizlispor'da, sarı kart cezalısı Ismail Aissati ile tam olarak iyileşmeyen Alperen Babacan bu haftaki Karabükspor maçında görev almayacak. Sakatlığı süren Mehmet Taş'ın durumu ise maç günü belli olacak. Yeşilsiyahlı takımda, 3'er sarı kartı bulunan Ziya Alkurt, Kerem Can Akyüz, Abdülkerim Bardakçı, Deniz Vural ve Mehmet Akyüz ceza sınırında bulunuyor.  

Denizlispor,Spor Toto 1. Lig’in 16.  Haftasında oynayacağı Karabükspor maçı hazırlıklarını tamamladı.Yeşil Siyahlılarda sakatlığı süren Alperen ve cezalı Aissati bu maçta forma giyemeyecek.

 

Denizlispor'da Kardemir Karabükspor maçı hazırlıkları tamamlandı.

Horozlarda teknik direktör Yücel İldiz, son sıradaki Karabükspor'la oynayacakları maç öncesi oyuncularını rehavet konusunda uyardı..

 


Karabük'ün kesinlikle hafife alınacak bir takım olmadığını öğrencilerine anlatan İldiz "İç sahadaki son iki maçta iyi performans gösterdiler. Balıkesir'den az daha puan alıyordu, 2-1 kaybettiler. Altınordu'yla berabere kaldılar. İstanbulspor'la 1-1 berabere kaldı. Genç ve dirençli bir ekiple oynayacağız. Mental ve fiziksel olarak en iyi şekilde hazırlığımızı yapacağız. Futbol kağıt üzerinde kazanılmaz. Hafife almamalıyız. Mücadele etmeden maç kazanılmıyor" diye konuştu.



Öte yandan Denizlispor yönetimi, iç saha beraberliğine prim vermediği için Gençlerbirliği maçına ödül vermeyecek.
Yeşil-siyahlı kurmaylar, Karabükspor galibiyeti için 8'er bin lira galibiyet ödülü verileceğini açıkladı.



Denizlispor'da, sarı kart cezalısı Ismail Aissati ile tam olarak iyileşmeyen Alperen Babacan bu haftaki Karabükspor maçında görev almayacak.


Sakatlığı süren Mehmet Taş'ın durumu ise maç günü belli olacak. Yeşilsiyahlı takımda, 3'er sarı kartı bulunan Ziya Alkurt, Kerem Can Akyüz, Abdülkerim Bardakçı, Deniz Vural ve Mehmet Akyüz ceza sınırında bulunuyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.