Denizlispor'da ki Gol Kehinde'nin vefat eden babasına armağan

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2019 - 21:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'da ki Gol Kehinde'nin vefat eden babasına armağan

Burak Çalık attığı golü babasını kaybeden takım arkadaşı Kehinde’ye armağan etti. Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasında Denizlispor sahasında karşılaştığı Altınordu’yu, Burak Çalık’ın attığı tek golle 1-0 mağlup etti. Çalık, attığı golü geçtiğimiz hafta babasını kaybeden Lanre Kehinde’ye armağan etti.  Yeşil siyahlı ekip kendi evinde konuk ettiği Altınordu’yu 64. dakikada Burak Çalık’ın attığı tek golle 1-0 yendi. Karşılaşmada golü atan Burak Çalık, golün ardından maçı görüntüleyen gazetecilerin yanına takım arkadaşları ile birlikte giderek Lanre Kehinde’nin formasını açıp poz verdiler. Geçtiğimiz hafta oynanan Hatayspor karşılaşmasının ikinci yarısında babasını kaybeden bu yüzden bu hafta ki kadro da yer alamayan Kehinde’nin arkadaşları kendisini unutmayarak yaptıkları bu hareketle gol sevinçlerini onunla paylaştılar.  

Burak Çalık attığı golü babasını kaybeden takım arkadaşı Kehinde’ye armağan etti.




Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasında Denizlispor sahasında karşılaştığı Altınordu’yu, Burak Çalık’ın attığı tek golle 1-0 mağlup etti. Çalık, attığı golü geçtiğimiz hafta babasını kaybeden Lanre Kehinde’ye armağan etti. 


Yeşil siyahlı ekip kendi evinde konuk ettiği Altınordu’yu 64. dakikada Burak Çalık’ın attığı tek golle 1-0 yendi. Karşılaşmada golü atan Burak Çalık, golün ardından maçı görüntüleyen gazetecilerin yanına takım arkadaşları ile birlikte giderek Lanre Kehinde’nin formasını açıp poz verdiler. Geçtiğimiz hafta oynanan Hatayspor karşılaşmasının ikinci yarısında babasını kaybeden bu yüzden bu hafta ki kadro da yer alamayan Kehinde’nin arkadaşları kendisini unutmayarak yaptıkları bu hareketle gol sevinçlerini onunla paylaştılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.