Denizlispor'da kongre günü!

SPOR 19.09.2018 - 13:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'da kongre günü!

Denizlispor'da gözler Perşembe günü yapılacak olan olağanüstü kongreye çevrildi. Başkan Üstek'in aday olmayacağım açıklamasının ardından, yeni ismin kim olacağı merak konusu oldu.   Geçtiğimiz hafta içerisinde Denizli Protokolü'nün ve Denizlispor yöneticilerinin de katıldığı toplantıda Denizlispor masaya yatırıldı. Toplantıdan bir kaç gün sonra Denizlispor Olağanüstü Kongre kararı alarak kongreye gitmek için karar aldı. Denizlispor'da bir buçuk sezondur başkanlık görevini yürüten Başkan Mustafa Üstek, kongrede aday olmayacağını açıkladı.   Denizlispor Olağanüstü Kongresi, yarın Denizli Atatürk Stadyumu Basın Toplantı Salonu'ndaki genel kurul, saat 18.00'de başlayacak. Kaynak arayışı içinde olan Denizlispor'da henüz başkanlığa aday isim çıkmadı. Toplantıda yasal çoğunluk sağlanamazsa seçimin ileri bir tarihe ertelenmesi bekleniyor.

Denizlispor'da gözler Perşembe günü yapılacak olan olağanüstü kongreye çevrildi. Başkan Üstek'in aday olmayacağım açıklamasının ardından, yeni ismin kim olacağı merak konusu oldu.

 

Geçtiğimiz hafta içerisinde Denizli Protokolü'nün ve Denizlispor yöneticilerinin de katıldığı toplantıda Denizlispor masaya yatırıldı. Toplantıdan bir kaç gün sonra Denizlispor Olağanüstü Kongre kararı alarak kongreye gitmek için karar aldı. Denizlispor'da bir buçuk sezondur başkanlık görevini yürüten Başkan Mustafa Üstek, kongrede aday olmayacağını açıkladı.

 

Denizlispor Olağanüstü Kongresi, yarın Denizli Atatürk Stadyumu Basın Toplantı Salonu'ndaki genel kurul, saat 18.00'de başlayacak. Kaynak arayışı içinde olan Denizlispor'da henüz başkanlığa aday isim çıkmadı. Toplantıda yasal çoğunluk sağlanamazsa seçimin ileri bir tarihe ertelenmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.