Denizlispor'da koronavirüs test sonuçları açıklandı

SPOR 14.06.2020 - 13:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor'da koronavirüs test sonuçları açıklandı

Süper Lig’in 27’nci haftasında DG Sivasspor ile deplasmanda oynayacak olan Yukatel Denizlispor, yolculuğa çıkmadan önce yaptırdığı koronavürüs (covid-19) test sonuçları negatif çıktı.   Ligin 27.haftasında 15 Haziran Pazartesi günü saat 21.00’de Sivas Yeni 4 Eylül Stadında DG Sivasspor’a konuk olacak olan yeşil-siyahlı ekip hazırlıklarını tamamladı. Yolculuk öncesi dün Haluk Ulusoy Tesislerinde kafilede yer alan, yönetim kurulu, futbolcular, teknik heyet ve kulüp çalışanlarının Covid-19 testlerinin sonuçlarının negatif çıktığı belirtildi.   Denizlispor, bugün saat 17.00’de özel uçakla Sivas’a giderek Sivas Büyük Otel’de kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Süper Lig’in 27’nci haftasında DG Sivasspor ile deplasmanda oynayacak olan Yukatel Denizlispor, yolculuğa çıkmadan önce yaptırdığı koronavürüs (covid-19) test sonuçları negatif çıktı.

 

Ligin 27.haftasında 15 Haziran Pazartesi günü saat 21.00’de Sivas Yeni 4 Eylül Stadında DG Sivasspor’a konuk olacak olan yeşil-siyahlı ekip hazırlıklarını tamamladı. Yolculuk öncesi dün Haluk Ulusoy Tesislerinde kafilede yer alan, yönetim kurulu, futbolcular, teknik heyet ve kulüp çalışanlarının Covid-19 testlerinin sonuçlarının negatif çıktığı belirtildi.

 

Denizlispor, bugün saat 17.00’de özel uçakla Sivas’a giderek Sivas Büyük Otel’de kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.