DenizliSpor'da oyunu Asbaşkanlar bozdu

SPOR 05.04.2017 - 17:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

DenizliSpor'da oyunu Asbaşkanlar bozdu

Denizlispor’da teknik direktör Ali Tandoğan’ın istifa bilmecesi yaşandı.

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay’ın faydalı olmadığı gerekçesiyle teknik direktör Ali Tandoğan’ın ilk önce istifasını istedi daha sonra yönetim kurulunun onayına sundu. Yönetimde farklı görüş sesleri çıksa da Tandoğan ilk olarak Twitter hesabından kulüp ile sözleşmesini fesh ettiğini şu cümlelerle açıkladı, “Değerli Denizlispor camiası, bugün itibariyle sözleşmemi fesh etmiş bulunmaktayım. Gereken açıklamaları daha sonra yapacağım.” Ancak Tandoğan yönetim kurulu üyeleriyle konuştuktan sonra Twitter hesabından yaptığı açıklamayı sildi. Denizlispor asbaşkanları, Tandoğan’ın başkan tarafından sözleşmesinin uzatıldığı halde istifasının altına imza atmayacaklarını kaydetti.     CUMHURBAŞKANININ YEĞENİ HAMLESİ Başkan Urkay’ın gelecek yılda aynı koltukta kalmak için Ali Tandoğan’ın yerine eski Eskişehirspor teknik direktörü Alpay Özalan’ı getirmeyi planladığı öğrenildi. Alpay Özalan ile beraber çalışan ismin ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeğeni İzzet Erdoğan olduğu öğrenildi. Bugünlerde yönetimsel anlamda büyük sıkıntılar yaşanan Denizlispor’da başkan Urkay’ın para kaynağının protokol tarafından kesildiği ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile devam etmek istemediği için böyle bir hamle yaptığı öğrenildi.     9 ASBAŞKAN KARŞI ÇIKTI Denizlispor’da ilk önce Tesislerden Sorumlu Asbaşkan Ahmet Selvi, Ali Tandoğan’ın istifasının kabul etmediklerini ve kendisiyle görüşerek bu kararını geri aldıracaklarını ifade etti. Kendisiyle birlikte 9 asbaşkanın da istifanın altına imza atmayacağını belirten Asbaşkan Selvi, ligin bitimine az bir süre kala bunun kabul edilemez olduğunu söyledi. Selvi; Denizlispor yöneticilerinden Mehmet Uz, Ferhat Yıldırım, Ali Fırat, Taner Atilla, Erol Kaya, Mustafa Üstek, Necip İrdem ve Muhammet Kaya'nın da bu istifanın altına imza atmayacağını ifade etti. 
Denizlispor’da teknik direktör Ali Tandoğan’ın istifa bilmecesi yaşandı.

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay’ın faydalı olmadığı gerekçesiyle teknik direktör Ali Tandoğan’ın ilk önce istifasını istedi daha sonra yönetim kurulunun onayına sundu. Yönetimde farklı görüş sesleri çıksa da Tandoğan ilk olarak Twitter hesabından kulüp ile sözleşmesini fesh ettiğini şu cümlelerle açıkladı, “Değerli Denizlispor camiası, bugün itibariyle sözleşmemi fesh etmiş bulunmaktayım. Gereken açıklamaları daha sonra yapacağım.” Ancak Tandoğan yönetim kurulu üyeleriyle konuştuktan sonra Twitter hesabından yaptığı açıklamayı sildi. Denizlispor asbaşkanları, Tandoğan’ın başkan tarafından sözleşmesinin uzatıldığı halde istifasının altına imza atmayacaklarını kaydetti.

 

 

CUMHURBAŞKANININ YEĞENİ HAMLESİ

Başkan Urkay’ın gelecek yılda aynı koltukta kalmak için Ali Tandoğan’ın yerine eski Eskişehirspor teknik direktörü Alpay Özalan’ı getirmeyi planladığı öğrenildi. Alpay Özalan ile beraber çalışan ismin ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeğeni İzzet Erdoğan olduğu öğrenildi. Bugünlerde yönetimsel anlamda büyük sıkıntılar yaşanan Denizlispor’da başkan Urkay’ın para kaynağının protokol tarafından kesildiği ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile devam etmek istemediği için böyle bir hamle yaptığı öğrenildi.

 

 

9 ASBAŞKAN KARŞI ÇIKTI

Denizlispor’da ilk önce Tesislerden Sorumlu Asbaşkan Ahmet Selvi, Ali Tandoğan’ın istifasının kabul etmediklerini ve kendisiyle görüşerek bu kararını geri aldıracaklarını ifade etti. Kendisiyle birlikte 9 asbaşkanın da istifanın altına imza atmayacağını belirten Asbaşkan Selvi, ligin bitimine az bir süre kala bunun kabul edilemez olduğunu söyledi. Selvi; Denizlispor yöneticilerinden Mehmet Uz, Ferhat Yıldırım, Ali Fırat, Taner Atilla, Erol Kaya, Mustafa Üstek, Necip İrdem ve Muhammet Kaya'nın da bu istifanın altına imza atmayacağını ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.