Denizlispor’da, Prosinecki 1 yıllığına imza attı

SPOR 15.08.2020 - 13:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor’da, Prosinecki 1 yıllığına imza attı

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor'da yeni sezonda teknik direktörlük görevine getirilen Robert Prosinecki bugün imzayı attı.   Hırvat teknik adam için bugün saat 13.00'te Haluk Ulusoy Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Başkan Ali Çetin ve bazı yöneticiler katıldı. Teknik Direktör Robert Prosinecki ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Denizlispor, yeni sezona Robert Prosinecki ile hazırlıklarına devam edecek.     Futbolculuk döneminde Real Madrid, Barcelona ve Sevilla gibi dev kulüplerin yanı sıra 1998 Dünya Kupası'nı üçüncü tamamlayan Hırvatistan Milli Takımı'nda forma giyen 51 yaşındaki Prosinecki, ülkemizde 2012-13 sezonunda ve geçen sezon Kayserispor'u çalıştırmıştı. Tecrübeli teknik adam 2020-2021 sezonunda Denizlispor’da görev alacak.

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor'da yeni sezonda teknik direktörlük görevine getirilen Robert Prosinecki bugün imzayı attı.

 

Hırvat teknik adam için bugün saat 13.00'te Haluk Ulusoy Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Başkan Ali Çetin ve bazı yöneticiler katıldı. Teknik Direktör Robert Prosinecki ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Denizlispor, yeni sezona Robert Prosinecki ile hazırlıklarına devam edecek.

 

 

Futbolculuk döneminde Real Madrid, Barcelona ve Sevilla gibi dev kulüplerin yanı sıra 1998 Dünya Kupası'nı üçüncü tamamlayan Hırvatistan Milli Takımı'nda forma giyen 51 yaşındaki Prosinecki, ülkemizde 2012-13 sezonunda ve geçen sezon Kayserispor'u çalıştırmıştı. Tecrübeli teknik adam 2020-2021 sezonunda Denizlispor’da görev alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.