Denizlispor'da Sakatlar Ordusu

SPOR 16.03.2020 - 15:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor'da Sakatlar Ordusu

Denizlispor'da tam 8 futbolcu sakat. Bu hafta Sivasspor'a hazırlanan Denizlispor'un ilk 11'inde önemli oyuncular Recep Niyaz, Modou Barrow, Kaleci Tolgahan Acar, Isaac Sackey, Zakarya Bergdich, Kibong Mbamba, Hadi Sacko ve Ben Youssef sakat oyuncular arasında.     RECEP NİYAZ 1 AY YOK   Recep Niyaz’ın Gençlerbirliği maçında yaşadığı sakatlığın ardından çekilen MR sonucunda sağ arka adalesinde yırtık tespit edilerek tedavisine sağlık ekiplerince başlanıldı. Recep Niyaz’ın tedavisinin yaklaşık 1 ay süreceği öngörülüyor.   MODOU BARROW 2 YADA 3 HAFTA YOK   Futbolcumuz Modou Barrow’un Gençlerbirliği maçının ardından çekilen MR sonucunda sağ arka üst adelesinde küçük yırtık tespit edilmiş olup, 2 ila 3 hafta arasında sahalardan uzak kalacağı belirlenmiştir.   KALECİ TOLGAHAN ACAR ÖZEL BANDAJLA OYNUYOR   Kaleci Tolgahan Acar’ın sağ arka alt adalesinde küçük yırtık tespit edilmiş olup, tedavisi devam eden oyuncu özel bandaj ile sahadaki yerini alıyor.   ISAAC SACKEY TAKIMLA BİRLİKTE ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAK   Fizyoterapistlerin eşliğinde çalışmalarına devam eden ve tedavi sürecinde sona gelinen Isaac Sackey, bu hafta içinde takımımız ile birlikte çalışmalara başlayacağı bildirildi.   4 FUTBOLCU MİLLİ MAÇ ARASINDA TAKIMLA BİRLİKTE ÇALIŞMALARA KATILACAK   Tedavileri devam eden Zakarya Bergdich, Kibong Mbamba, Hadi Sacko ve Ben Youssef’in milli maç arasında takımımızla birlikte çalışmalara başlamaları öngörülmekte olup, fizyoterapistlerimiz eşliğinde takımdan ayrı olarak çalışmalarını gerçekleştirmektedirler.

Denizlispor'da tam 8 futbolcu sakat. Bu hafta Sivasspor'a hazırlanan Denizlispor'un ilk 11'inde önemli oyuncular Recep Niyaz, Modou Barrow, Kaleci Tolgahan Acar, Isaac Sackey, Zakarya Bergdich, Kibong Mbamba, Hadi Sacko ve Ben Youssef sakat oyuncular arasında.  

 

RECEP NİYAZ 1 AY YOK

 

Recep Niyaz’ın Gençlerbirliği maçında yaşadığı sakatlığın ardından çekilen MR sonucunda sağ arka adalesinde yırtık tespit edilerek tedavisine sağlık ekiplerince başlanıldı. Recep Niyaz’ın tedavisinin yaklaşık 1 ay süreceği öngörülüyor.

 

MODOU BARROW 2 YADA 3 HAFTA YOK

 

Futbolcumuz Modou Barrow’un Gençlerbirliği maçının ardından çekilen MR sonucunda sağ arka üst adelesinde küçük yırtık tespit edilmiş olup, 2 ila 3 hafta arasında sahalardan uzak kalacağı belirlenmiştir.

 

KALECİ TOLGAHAN ACAR ÖZEL BANDAJLA OYNUYOR

 

Kaleci Tolgahan Acar’ın sağ arka alt adalesinde küçük yırtık tespit edilmiş olup, tedavisi devam eden oyuncu özel bandaj ile sahadaki yerini alıyor.

 

ISAAC SACKEY TAKIMLA BİRLİKTE ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAK

 

Fizyoterapistlerin eşliğinde çalışmalarına devam eden ve tedavi sürecinde sona gelinen Isaac Sackey, bu hafta içinde takımımız ile birlikte çalışmalara başlayacağı bildirildi.

 

4 FUTBOLCU MİLLİ MAÇ ARASINDA TAKIMLA BİRLİKTE ÇALIŞMALARA KATILACAK

 

Tedavileri devam eden Zakarya Bergdich, Kibong Mbamba, Hadi Sacko ve Ben Youssef’in milli maç arasında takımımızla birlikte çalışmalara başlamaları öngörülmekte olup, fizyoterapistlerimiz eşliğinde takımdan ayrı olarak çalışmalarını gerçekleştirmektedirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.