Denizlispor’da ‘Şampiyonlukta Benim de Katkım Var’ Bağış Kampanyası

SPOR 03.10.2018 - 16:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor’da ‘Şampiyonlukta Benim de Katkım Var’ Bağış Kampanyası

Denizlispor’da başkan yardımcısı ve aynı zamanda AR-GE bölümünde görev yapan Yasin Özpek, ‘Şampiyonlukta benim de katkım var’ projesini hayata geçirerek bağış kampanyası başlattı.   Kampanya çerçevesinde sanayici, işadamları ve esnafı ziyaret edecek olan başkan yardımcısı Yasin Özpek, kulüp adına mini bağışlar toplayacak. Bu kampanyaya ilk destek ise Bozkırlar Yem Şirketi’nden geldi.   İLK BAĞIŞ BOZKIRLAR YEM’DEN Önceki dönemde Denizlispor’da alt yapı asbaşkanlığını yapan yönetici Ali Bozkır’ı ziyaret eden başkan yardımcısı Yasin Özpek, ilk bağışı aldı. İşadamı Ali Bozkır, her zaman Denizlispor’un ve yönetimin yanında olduklarını açıkladı. Başkan Yardımcısı Özpek ise, “Bu sene Denizlispor’un hedefi var. Denizlililerin Denizlispor’un başarısında bir nebze de olsa katkısı olmasını ve çorbada tuzu olsun istiyoruz. ‘Şampiyonlukta benim de katkım var’ bağış kampanyası çerçevesinde ziyaretlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

Denizlispor’da başkan yardımcısı ve aynı zamanda AR-GE bölümünde görev yapan Yasin Özpek, ‘Şampiyonlukta benim de katkım var’ projesini hayata geçirerek bağış kampanyası başlattı.

 

Kampanya çerçevesinde sanayici, işadamları ve esnafı ziyaret edecek olan başkan yardımcısı Yasin Özpek, kulüp adına mini bağışlar toplayacak. Bu kampanyaya ilk destek ise Bozkırlar Yem Şirketi’nden geldi.

 

İLK BAĞIŞ BOZKIRLAR YEM’DEN

Önceki dönemde Denizlispor’da alt yapı asbaşkanlığını yapan yönetici Ali Bozkır’ı ziyaret eden başkan yardımcısı Yasin Özpek, ilk bağışı aldı. İşadamı Ali Bozkır, her zaman Denizlispor’un ve yönetimin yanında olduklarını açıkladı. Başkan Yardımcısı Özpek ise, “Bu sene Denizlispor’un hedefi var. Denizlililerin Denizlispor’un başarısında bir nebze de olsa katkısı olmasını ve çorbada tuzu olsun istiyoruz. ‘Şampiyonlukta benim de katkım var’ bağış kampanyası çerçevesinde ziyaretlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.