Denizlispor'da sezon öncesi birlik mesajı

SPOR 28.06.2018 - 11:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'da sezon öncesi birlik mesajı

Denizlispor yönetimi ve teknik heyet yeni sezon öncesi düzenlenen yemekte buluşarak birlik beraberlik mesajı verdi.   Bursa Kebap Evi'nde gerçekleşen akşam yemeğine Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Üstek, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Osman Özköylü ve teknik ekibi katıldı.  Yeni sezon öncesi tanışmak ve teknik heyete başarılar dilemek için yemek düzenleyen Başkan Üstek, "Yeni bir sezona umutlu ve kendimizden emin bir şekilde başlıyoruz. Taraftarımız ve şehrimiz bizlere güveniyor. Bizlerde yönetim kurulu olarak sizlere güveniyoruz.  Önümüzdeki sezonda başarılı olacağımıza canı gönülden inanıyorum. Sizlere başarılar diliyorum" dedi.    

Denizlispor yönetimi ve teknik heyet yeni sezon öncesi düzenlenen yemekte buluşarak birlik beraberlik mesajı verdi.

 

Bursa Kebap Evi'nde gerçekleşen akşam yemeğine Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Üstek, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Osman Özköylü ve teknik ekibi katıldı.  Yeni sezon öncesi tanışmak ve teknik heyete başarılar dilemek için yemek düzenleyen Başkan Üstek, "Yeni bir sezona umutlu ve kendimizden emin bir şekilde başlıyoruz. Taraftarımız ve şehrimiz bizlere güveniyor. Bizlerde yönetim kurulu olarak sizlere güveniyoruz.  Önümüzdeki sezonda başarılı olacağımıza canı gönülden inanıyorum. Sizlere başarılar diliyorum" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.