Denizlispor’da sinirler gergin!

SPOR 06.02.2018 - 12:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor’da sinirler gergin!

Denizlispor’da Başkan Yardımcısı Ahmet Selvi ve Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat son oynana ve mağlubiyet ile sonuçlanan Eskişehirspor maçının değerlendirmesini yaptı. Selvi; “Kimse bizi küçk düşüremez” derken, Fırat; “ Böyle bir şeyi kabul etmemiz mümkün değil, neşteri ortadan vuracağız” dedi.   Denizlispor Başkan Yardımcısı Ahmet Selvi, yönetim olarak her şeyi yapmalarına rağmen takımın böyle olmasının endişe verici olduğunu kaydetti. Teknik heyetin ve futbolcuların paralarının ödendiğinin altını çizen başkan yardımcısı Selvi, “Ne dedilerse yaptık. Yönetim üzerine düşenin fazlasını yapmıştır. Futbolculara paraları ödendi, ödenmeye de devam ediyor. Hocamızın istediği 8 transferi takıma kazandırdık. Artık kaybetme ve mazeret yaratma zamanı değil” dedi.   “KİMSE BİZİ KAMUOYUNA REZİL EDEMEZ” “Kimse bizi ve Denizli’nin markası Denizlispor’u kamuoyuna rezil edemez” diyen Ahmet Selvi, “Bu takım kendi saha ve seyircisinin önünde, hayati önem taşıyan bir karşılaşmayı kaybetmiştir. Bunun mazereti olmaz. O kadar seyirci gelip bizi desteklemiştir. Onlara da yazık. Bu kişiler Denizlispor sevdalısı ve galibiyet görmek için geldiler, destek verdiler. Bu olay bizi bu duruma getirenlere pahalıya patlar” diye konuştu.   FIRAT: “NEŞTERİ ORTADAN VURACAĞIZ” Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, bu yenilginin kabul edilemez olduğunu bir kez daha hatırlattı. “Maç sonu Dünya başıma yıkıldı” diyen Asbaşkan Ali Fırat, bu maçın telafisinin olmadığının altını çizdi. Asbaşkan Fırat, “Kazanmamamız gereken, en son kaybedeceğimiz maçta yenildik. Bunun bir izahı olamaz. Biz bu maçı kazanmayacağız da hangi maçı alacağız. Maç bitiminde çok büyük üzüntü yaşadık. Böyle bir şey olamaz ve kabul edilemez. Neşteri ortadan vurmak lazım” diye konuştu. Radikal kararlar alacaklarını da ifade eden Fırat, “Yönetim kurulu ile toplantı yaptık. Gereken neyse yapılacaktır” açıklamasını yaptı.   Bu arada 10 Şubat Cumartesi günü saat 13.00’de Elazığspor deplasmanında puan arayacak yeşil siyahlı takım çalışmalara başladı.  

Denizlispor’da Başkan Yardımcısı Ahmet Selvi ve Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat son oynana ve mağlubiyet ile sonuçlanan Eskişehirspor maçının değerlendirmesini yaptı. Selvi; “Kimse bizi küçk düşüremez” derken, Fırat; “ Böyle bir şeyi kabul etmemiz mümkün değil, neşteri ortadan vuracağız” dedi.

 

Denizlispor Başkan Yardımcısı Ahmet Selvi, yönetim olarak her şeyi yapmalarına rağmen takımın böyle olmasının endişe verici olduğunu kaydetti. Teknik heyetin ve futbolcuların paralarının ödendiğinin altını çizen başkan yardımcısı Selvi, “Ne dedilerse yaptık. Yönetim üzerine düşenin fazlasını yapmıştır. Futbolculara paraları ödendi, ödenmeye de devam ediyor. Hocamızın istediği 8 transferi takıma kazandırdık. Artık kaybetme ve mazeret yaratma zamanı değil” dedi.

 

“KİMSE BİZİ KAMUOYUNA REZİL EDEMEZ”

“Kimse bizi ve Denizli’nin markası Denizlispor’u kamuoyuna rezil edemez” diyen Ahmet Selvi, “Bu takım kendi saha ve seyircisinin önünde, hayati önem taşıyan bir karşılaşmayı kaybetmiştir. Bunun mazereti olmaz. O kadar seyirci gelip bizi desteklemiştir. Onlara da yazık. Bu kişiler Denizlispor sevdalısı ve galibiyet görmek için geldiler, destek verdiler. Bu olay bizi bu duruma getirenlere pahalıya patlar” diye konuştu.

 

FIRAT: “NEŞTERİ ORTADAN VURACAĞIZ”

Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, bu yenilginin kabul edilemez olduğunu bir kez daha hatırlattı. “Maç sonu Dünya başıma yıkıldı” diyen Asbaşkan Ali Fırat, bu maçın telafisinin olmadığının altını çizdi. Asbaşkan Fırat, “Kazanmamamız gereken, en son kaybedeceğimiz maçta yenildik. Bunun bir izahı olamaz. Biz bu maçı kazanmayacağız da hangi maçı alacağız. Maç bitiminde çok büyük üzüntü yaşadık. Böyle bir şey olamaz ve kabul edilemez. Neşteri ortadan vurmak lazım” diye konuştu. Radikal kararlar alacaklarını da ifade eden Fırat, “Yönetim kurulu ile toplantı yaptık. Gereken neyse yapılacaktır” açıklamasını yaptı.

 

Bu arada 10 Şubat Cumartesi günü saat 13.00’de Elazığspor deplasmanında puan arayacak yeşil siyahlı takım çalışmalara başladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.