Denizlispor'da son transfer Ouali

SPOR 30.01.2019 - 16:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'da son transfer Ouali

Ara transfer döneminin sona ermesine saatler kala Denizlispor bombayı patlattı. Yeşil-siyahlılar Belçika ekiplerinden Kortrijk forması giyen Idir Ouali’yi renklerine bağlayacak.   Ara transfer döneminde Kehinde ve Oğuz Yılmaz transferlerinin ardından suskunluğa bürünen yeşil-siyahlılar transferin son saatlerinde harekete geçti.   Yönetim Belçika ekibi Kortrijk takımında forma giyen Idir Ouali’yi Denizli’ye getirecek ve sözleşme imzalayacak.   Uzun süredir bu oyuncuyla görüşmelerini sürdüren Denizlisporlu kurmaylar küçük pürüzleri de ortadan kaldırarak imzaları atacak ve transferi noktalayacak.   Cezayir asıllı Fransız futbolcunun Denizlispor’u çok istediği ifade edildi.   İLK YARIDA 3 GOL 1 ASİST Ligin ilk yarısında Kortrijk forması altında 17 maça çıkan Ouali 3 gol, 1 asistlik performans gösterdi.      

Ara transfer döneminin sona ermesine saatler kala Denizlispor bombayı patlattı. Yeşil-siyahlılar Belçika ekiplerinden Kortrijk forması giyen Idir Ouali’yi renklerine bağlayacak.

 


Ara transfer döneminde Kehinde ve Oğuz Yılmaz transferlerinin ardından suskunluğa bürünen yeşil-siyahlılar transferin son saatlerinde harekete geçti.

 

Yönetim Belçika ekibi Kortrijk takımında forma giyen Idir Ouali’yi Denizli’ye getirecek ve sözleşme imzalayacak.

 

Uzun süredir bu oyuncuyla görüşmelerini sürdüren Denizlisporlu kurmaylar küçük pürüzleri de ortadan kaldırarak imzaları atacak ve transferi noktalayacak.

 

Cezayir asıllı Fransız futbolcunun Denizlispor’u çok istediği ifade edildi.

 

İLK YARIDA 3 GOL 1 ASİST

Ligin ilk yarısında Kortrijk forması altında 17 maça çıkan Ouali 3 gol, 1 asistlik performans gösterdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.