Denizlispor'da son yolcu Muhammed Himmet...

SPOR 15.01.2019 - 17:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'da son yolcu Muhammed Himmet...

Şu ana kadar 3 futbolcu ile yollarını ayıran Denizlispor, Muhammed Himmet’i de takımdan gönderecek. Ara transferde Ankaragücü'nden forvet Kehinde ile Balıkesirspor Baltok'tan stoper Oğuz Yılmaz'la sözleşme imzalayan Denizlispor'da Cihan Özkaymak ile yolların ayrılmasının ardından Muhammed Himmet Ertürk ile de yollar ayrılıyor.Kalıp kalmayacağı merak konusu olan Tonia Tisdell’in ise takımda kalması gündemde.   Son kararı teknik direktör Yücel İldiz'in vereceği vurgulandı. Antalya kampında oldukça hırslı mücadele eden Tisdell'in tecrübeli hoca Yücel İldiz'in gözüne girdiği bildirildi. Denizlispor, şimdiye kadar Cihan Özkaymak, Cenk Güvenç ve Mehmet Taş'la yollarını ayırmıştı.

Şu ana kadar 3 futbolcu ile yollarını ayıran Denizlispor, Muhammed Himmet’i de takımdan gönderecek.


Ara transferde Ankaragücü'nden forvet Kehinde ile Balıkesirspor Baltok'tan stoper Oğuz Yılmaz'la sözleşme imzalayan Denizlispor'da Cihan Özkaymak ile yolların ayrılmasının ardından Muhammed Himmet Ertürk ile de yollar ayrılıyor.Kalıp kalmayacağı merak konusu olan Tonia Tisdell’in ise takımda kalması gündemde.
 

Son kararı teknik direktör Yücel İldiz'in vereceği vurgulandı. Antalya kampında oldukça hırslı mücadele eden Tisdell'in tecrübeli hoca Yücel İldiz'in gözüne girdiği bildirildi. Denizlispor, şimdiye kadar Cihan Özkaymak, Cenk Güvenç ve Mehmet Taş'la yollarını ayırmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.