Denizlispor'da sportif direktör Burak Özsaraç istifa etti

SPOR 09.02.2021 - 16:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizlispor'da sportif direktör Burak Özsaraç istifa etti

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor’da yaprak dökümü devam ediyor. Yönetimden istifa eden 7 yöneticinin ardından sportif direktör ihsan Burak Özsaraç’da görevinden istifa etti.   Yeşil-siyahlı kulüpte sportif direktör olarak görev yapan Özsaraç, yaptığı yazılı açıklamyla görevden istifa ettiğini duyurdu.    Özsaraç açıklamasında şu ifadelerini yer verildi:   "Yaklaşık 2 yıldır Yukatel Denizlispor'da sürdürdüğüm sportif direktörlük görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Denizlisporumuz Süper Lig'de kalmayı başaracak. Büyük bir taraftara, futbolcu grubuna, teknik heyete sahiptir ve mutlaka başaracaktır. Bu yolda, gönülden bağlı olduğum kulübüme sonsuz başarılar diliyorum."

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor’da yaprak dökümü devam ediyor. Yönetimden istifa eden 7 yöneticinin ardından sportif direktör ihsan Burak Özsaraç’da görevinden istifa etti.

 

Yeşil-siyahlı kulüpte sportif direktör olarak görev yapan Özsaraç, yaptığı yazılı açıklamyla görevden istifa ettiğini duyurdu.

 

 Özsaraç açıklamasında şu ifadelerini yer verildi:

 

"Yaklaşık 2 yıldır Yukatel Denizlispor'da sürdürdüğüm sportif direktörlük görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Denizlisporumuz Süper Lig'de kalmayı başaracak. Büyük bir taraftara, futbolcu grubuna, teknik heyete sahiptir ve mutlaka başaracaktır. Bu yolda, gönülden bağlı olduğum kulübüme sonsuz başarılar diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.