Denizlispor'da taraftar farkı!

SPOR 25.12.2016 - 14:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor'da taraftar farkı!

denizli haber / denizli 20 haber / Denizlispor'da taraftar farkı!

TFF 1.Lig'in 16. haftasında Denizlispor, Giresunspor'a ev sahipliği yaptı. Karşılaşmadan 2-1 üstün ayrılan Denizlispor, taraftarın desteğini de alarak yoluna devam ediyor. Maçta taraftarın etkisi büyük rol oynadı.   Uzun zamandır evinde aldığı mağlubiyetlerle ve daha önce yaşanan olumsuzluklar nedeni ile taraftar ile Denizlispor arasındaki kırgınlık bu maçla son buldu. Mali, Hukuki ve Basından Sorumlu Asbaşkan Taner Atilla'nın yönetim adına "Traftarımızı geri istiyoruz" şeklinde yaptığı çağrı karşılık buldu. Girsunspor karşılaşmasına daha önceki maçlardan çok taraftarın gelmesi ve maç boyunca tezahüratı eksik etmeyen taraftarlar futbolculara büyük moral verdi.   Ligin 15. haftasında deplasmanda oynadığı Eskişehirspor'dan 3 gol ve 3 puanla dönen Denizlispor,bu maçta da taraftarı arkasına alarak sahadan galibiyetle ayrıldı. Denizlispor maç süresince baskısını sürdürdü. Maçın 34 dakikasında Ömer Alp'in attığı gol sonrası eşitliği sağlayan Giresunspor durumu 1-1 yaptı.İkinci yarıda karşılaşmanın son anlarına geldiğinde her şey bitti derken, sahneye Alperen Babacan çıktı. Uzatma dakikalarında attığı golle Denizlispor sahadan 2-1 skorla galibiyetle ayrıldı.    
denizli haber / denizli 20 haber / Denizlispor'da taraftar farkı!

TFF 1.Lig'in 16. haftasında Denizlispor, Giresunspor'a ev sahipliği yaptı. Karşılaşmadan 2-1 üstün ayrılan Denizlispor, taraftarın desteğini de alarak yoluna devam ediyor. Maçta taraftarın etkisi büyük rol oynadı.

 

Uzun zamandır evinde aldığı mağlubiyetlerle ve daha önce yaşanan olumsuzluklar nedeni ile taraftar ile Denizlispor arasındaki kırgınlık bu maçla son buldu. Mali, Hukuki ve Basından Sorumlu Asbaşkan Taner Atilla'nın yönetim adına "Traftarımızı geri istiyoruz" şeklinde yaptığı çağrı karşılık buldu. Girsunspor karşılaşmasına daha önceki maçlardan çok taraftarın gelmesi ve maç boyunca tezahüratı eksik etmeyen taraftarlar futbolculara büyük moral verdi.

 

Ligin 15. haftasında deplasmanda oynadığı Eskişehirspor'dan 3 gol ve 3 puanla dönen Denizlispor,bu maçta da taraftarı arkasına alarak sahadan galibiyetle ayrıldı. Denizlispor maç süresince baskısını sürdürdü. Maçın 34 dakikasında Ömer Alp'in attığı gol sonrası eşitliği sağlayan Giresunspor durumu 1-1 yaptı.İkinci yarıda karşılaşmanın son anlarına geldiğinde her şey bitti derken, sahneye Alperen Babacan çıktı. Uzatma dakikalarında attığı golle Denizlispor sahadan 2-1 skorla galibiyetle ayrıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.