Denizlispor’da Teknik Direktör arayışları sürüyor

SPOR 10.10.2018 - 14:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor’da Teknik Direktör arayışları sürüyor

Denizlispor’da tek gündem Teknik Direktör kimin olacağı…   Denizlispor Yönetim Kurulu dün yaptığı basın toplantısının ardından artık önüne bakmak istiyor. Yönetim bir an önce Teknik Direktörlük konusunda Asbaşkan Ali Fırat’tan gelecek güzel haberleri bekliyor.   Son olarak Oğuz Çetin ile görüşme yapıldığı ancak anlaşmaya varılmadığı belirten Fırat, "Oğuz Çetin de adaylarımız arasındaydı. Kendisinin kariyerinde başka bir planlaması olduğu için... Olmasaydı memnuniyet duyacağını söyledi. Böyle bir görüşmemiz oldu." cevabını verdi.    Birçok teknik direktör ile görüşen ve bazı isimleri de direkt eleyen Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat ve Engin Şahin, Gazişehir Gaziantepspor ile yeni yollarını ayıran Yalçın Koşukavak’ı gündemine aldı. 45 Yaşında İzmirli olan Yalçın Koşukavak, yeni Gazişehir ile yollarını ayırdı. Koşukavak öncesinde İstanbulspor ve Altay’da teknik direktörlük yaparken, Altay, Göztepe, Manisa, Karşıyaka ve Şanlıurfaspor’da da antrenörlük görevi yaptı.   Yönetim bu arada futbolculara toplam 1,5 Milyonluk ödemeyi gerçekleştirdi.  

Denizlispor’da tek gündem Teknik Direktör kimin olacağı…

 

Denizlispor Yönetim Kurulu dün yaptığı basın toplantısının ardından artık önüne bakmak istiyor. Yönetim bir an önce Teknik Direktörlük konusunda Asbaşkan Ali Fırat’tan gelecek güzel haberleri bekliyor.

 

Son olarak Oğuz Çetin ile görüşme yapıldığı ancak anlaşmaya varılmadığı belirten Fırat, "Oğuz Çetin de adaylarımız arasındaydı. Kendisinin kariyerinde başka bir planlaması olduğu için... Olmasaydı memnuniyet duyacağını söyledi. Böyle bir görüşmemiz oldu." cevabını verdi. 

 

Birçok teknik direktör ile görüşen ve bazı isimleri de direkt eleyen Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat ve Engin Şahin, Gazişehir Gaziantepspor ile yeni yollarını ayıran Yalçın Koşukavak’ı gündemine aldı. 45 Yaşında İzmirli olan Yalçın Koşukavak, yeni Gazişehir ile yollarını ayırdı. Koşukavak öncesinde İstanbulspor ve Altay’da teknik direktörlük yaparken, Altay, Göztepe, Manisa, Karşıyaka ve Şanlıurfaspor’da da antrenörlük görevi yaptı.

 

Yönetim bu arada futbolculara toplam 1,5 Milyonluk ödemeyi gerçekleştirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.