Denizlispor'da test sonuçları negatif çıktı

SPOR 12.07.2020 - 13:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor'da test sonuçları negatif çıktı

Süper Lig’in 32. haftasında Denizlispor, Trabzonspor ile karşılaşacağı maç öncesi yaptırdığı Covid-19 test sonuçları belli oldu.   Önceki gün, Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri’nde, teknik heyet, futbolcular ve personele yapılan koronavirüs testi sonuçları bugün açıkladı. Yapılan test sonuçlarında herhangi bir pozitif bulguya rastlanılmadığı açıklandı.   Denizlispor-Trabzonspor karşılaşması, Denizli Atatürk Stadı’nda yarın saat 21.00’de seyircisiz oynanacak.

Süper Lig’in 32. haftasında Denizlispor, Trabzonspor ile karşılaşacağı maç öncesi yaptırdığı Covid-19 test sonuçları belli oldu.

 

Önceki gün, Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri’nde, teknik heyet, futbolcular ve personele yapılan koronavirüs testi sonuçları bugün açıkladı. Yapılan test sonuçlarında herhangi bir pozitif bulguya rastlanılmadığı açıklandı.

 

Denizlispor-Trabzonspor karşılaşması, Denizli Atatürk Stadı’nda yarın saat 21.00’de seyircisiz oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.