Denizlispor'da transfer çalışmaları...

SPOR 07.01.2019 - 16:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'da transfer çalışmaları...

Ara transfer döneminde kadrosunu Ankaragücü'nden forvet Lanre Kehinde ve Balıkesirspor'dan Oğuz Yılmaz ile güçlendiren Denizlispor'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.   Spor Toto 1’inci Lig’de ara transfer döneminde Ankaragücü’nden santrfor Kehinde ve Balıkesirspor Baltok’tan stoper Oğuz’la 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Denizlispor, kulüple adı anılan Altaylı Kappel’i alternatif olmaması durumunda değerlendirecek.     Yönetimin yurt dışından başka bir oyuncuyla görüştüğü, transferin olmaması durumunda Kappel’e yöneleceği ifade edildi.   Teknik direktör Yücel İldiz’in kurmaylarına bu bölge için 4 futbolcu adı verdiği belirtildi.     Öte yandan Denizlispor’un İstanbulspor’dan ayrılan eski futbolcusu Barış Örücü’yü transfer etmek istediği bildirildi. Balıkesirsporlu Sedat’la ise görüşmeler devam ediyor. Gözden çıkarılıp serbest kalan Cenk Güvenç ise Afjet Afyonspor’a transfer oldu.    

Ara transfer döneminde kadrosunu Ankaragücü'nden forvet Lanre Kehinde ve Balıkesirspor'dan Oğuz Yılmaz ile güçlendiren Denizlispor'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

 

Spor Toto 1’inci Lig’de ara transfer döneminde Ankaragücü’nden santrfor Kehinde ve Balıkesirspor Baltok’tan stoper Oğuz’la 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Denizlispor, kulüple adı anılan Altaylı Kappel’i alternatif olmaması durumunda değerlendirecek.

 

 

Yönetimin yurt dışından başka bir oyuncuyla görüştüğü, transferin olmaması durumunda Kappel’e yöneleceği ifade edildi.

 

Teknik direktör Yücel İldiz’in kurmaylarına bu bölge için 4 futbolcu adı verdiği belirtildi.

 

 

Öte yandan Denizlispor’un İstanbulspor’dan ayrılan eski futbolcusu Barış Örücü’yü transfer etmek istediği bildirildi. Balıkesirsporlu Sedat’la ise görüşmeler devam ediyor. Gözden çıkarılıp serbest kalan Cenk Güvenç ise Afjet Afyonspor’a transfer oldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.