Denizlispor'da transfer yasağı kalkıyor

SPOR 13.12.2016 - 18:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor'da transfer yasağı kalkıyor

denizli haber / denizli 20 haber / Denizlispor'da transfer yasağı kalkıyor

FIFA, 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'a, Daniel Dimov'a  ödenmeyen borç nedeniyle 2 dönem transfer yasağı vermişti. Bugün Asbaşkan Taner Atilla ve Asbaşkan Ali Fırat  Manisa 19 Mayıs tesislerinde Dimov ile bir araya gelerek alacağı 56 bin 375 Euro ödendi.   DENİZLİ20HABER Geçen ay 241 bin Euro alacağı bulunan eski futbolcusu Norman Sylla ile son dakikada uzlaşarak 6 puan silme cezasından kurtulan Denizlispor, Daniel Dimov'a olan borcu ödenmediği için iki dönem transver yasağı koyuldu. Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Disiplin Kurulu, halen Manisaspor'da forma giyen Bulgar stoper Daniel Dimov 'un geçen sezondan kalan 56 bin 375 Euro alacağı parayı bugün aldı. Manisa 19 Mayıs tesislerinde Mali ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkan Taner Atilla ve As Başkan Ali Fırat, samimi bir ortamda gerçekleştirdikleri Daniel Dimov ile anlaştı.   ÖDEME YETERLİ DEĞİL DİMOV'UN İBRASI GEREKİYOR Denizlispor adına önem taşıyan bu görüşme,transfer yasağının kalkması anlamına gelinen noktada Dimov'a yapılacak ödemenin yeterli olmadığı,aynı zamanda dava dosyası içinde Dimov'un ibrası gerekiyor. Yarım dönem Taner Atilla ile çalışan Dimov, samimi ortamda gerçekleşen görüşmede üzerine düşeni fazlası ile yapacağını ifade ederek Denizli'yi çok sevdiğini söyledi.  
denizli haber / denizli 20 haber / Denizlispor'da transfer yasağı kalkıyor

FIFA, 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'a, Daniel Dimov'a  ödenmeyen borç nedeniyle 2 dönem transfer yasağı vermişti. Bugün Asbaşkan Taner Atilla ve Asbaşkan Ali Fırat  Manisa 19 Mayıs tesislerinde Dimov ile bir araya gelerek alacağı 56 bin 375 Euro ödendi.

 

DENİZLİ20HABER

Geçen ay 241 bin Euro alacağı bulunan eski futbolcusu Norman Sylla ile son dakikada uzlaşarak 6 puan silme cezasından kurtulan Denizlispor, Daniel Dimov'a olan borcu ödenmediği için iki dönem transver yasağı koyuldu.



Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Disiplin Kurulu, halen Manisaspor'da forma giyen Bulgar stoper Daniel Dimov 'un geçen sezondan kalan 56 bin 375 Euro alacağı parayı bugün aldı. Manisa 19 Mayıs tesislerinde Mali ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkan Taner Atilla ve As Başkan Ali Fırat, samimi bir ortamda gerçekleştirdikleri Daniel Dimov ile anlaştı.

 

ÖDEME YETERLİ DEĞİL DİMOV'UN İBRASI GEREKİYOR

Denizlispor adına önem taşıyan bu görüşme,transfer yasağının kalkması anlamına gelinen noktada Dimov'a yapılacak ödemenin yeterli olmadığı,aynı zamanda dava dosyası içinde Dimov'un ibrası gerekiyor. Yarım dönem Taner Atilla ile çalışan Dimov, samimi ortamda gerçekleşen görüşmede üzerine düşeni fazlası ile yapacağını ifade ederek Denizli'yi çok sevdiğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.