Denizlispor'da tüm gelişmeler!

SPOR 19.06.2017 - 09:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor'da tüm gelişmeler!

Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, teknik adam, Anıl ve Alperen Babacan'dan elde edilen gelir konusuna dair, kulüple ilgili bir çok konuya açıklık getirdi. Başkan Üstek, tüm gelişmelere yanıt verdi.

HOROZ’DA İBRE İLDİZ’DEN YANA   Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, teknik direktör Yücel İldiz ile yüzde 80 anlaşma sağladıklarını açıkladı. Bugün İldiz’in Denizli’ye geleceğini söyleyen başkan Üstek, her konuda anlaştıklarının altını çizerek, “Sadece yardımcıları ve ücret konusunu konuşacağız. Şu an gündemimizde başka biri yok. Anlaşacağımızı düşünüyorum. Eğer bir terslik olursa diğer isimlere yöneleceğiz” dedi.   ANIL GÖNDERİLİYOR Yeşil siyahlıların başkanı Mustafa Üstek, Anıl’ın çok uçuk bir ücret istemesinden dolayı anlaşmayacaklarını açıkladı. Cenk ve Sankoh ile de bir orta yol bulup yeniden sözleşme imzalayacaklarını kaydeden Üstek, “Böylelikle kadromuzu korumuş olacağız. Bu hafta içinde iç transferimiz bitmiş olacak. Artık önümüzdeki günler için planlar yapmaya başlayacağız” dedi.   ALPEREN’DEN 350 BİN TL BEKLİYORLAR   Denizlispor’da yetişip yeni sezon için Akhisar Belediyespor’a imza atan Alperen Babacan’dan yaklaşık 350 bin TL civarında bir paranın kulüp kasasına gireceğini belirtildi. Başkan Üstek, yetiştirme bedelinin bu rakamı geçmeyeceğini ifade ederek, “Alperen’in bu sene de kalmasını isterdik ancak Süper Lig takımına imza attığı için önünü kesmek istemeyiz” diye konuştu.   “KİMSENEN ALACAĞI KALMIYOR”   İç transferde anlaştıkları oyunculara hem eski borçlarını hem de önümüzdeki sezonun peşinatlarını ödediklerini belirten başkan Üstek, herkesin hakkını verdiklerini ve bu konuda sorun yaşamadıklarını söyledi. Üstek ayrıca, Veli’nin imza attığını ve Moritz ile Yasin’in de hafta içinde imzaya geleceğini kaydetti. Horozlar bu işlemlerini tamamladıktan sonra kamp programını belirleyecek. 
Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, teknik adam, Anıl ve Alperen Babacan'dan elde edilen gelir konusuna dair, kulüple ilgili bir çok konuya açıklık getirdi. Başkan Üstek, tüm gelişmelere yanıt verdi.

HOROZ’DA İBRE İLDİZ’DEN YANA

 

Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, teknik direktör Yücel İldiz ile yüzde 80 anlaşma sağladıklarını açıkladı. Bugün İldiz’in Denizli’ye geleceğini söyleyen başkan Üstek, her konuda anlaştıklarının altını çizerek, “Sadece yardımcıları ve ücret konusunu konuşacağız. Şu an gündemimizde başka biri yok. Anlaşacağımızı düşünüyorum. Eğer bir terslik olursa diğer isimlere yöneleceğiz” dedi.

 

ANIL GÖNDERİLİYOR

Yeşil siyahlıların başkanı Mustafa Üstek, Anıl’ın çok uçuk bir ücret istemesinden dolayı anlaşmayacaklarını açıkladı. Cenk ve Sankoh ile de bir orta yol bulup yeniden sözleşme imzalayacaklarını kaydeden Üstek, “Böylelikle kadromuzu korumuş olacağız. Bu hafta içinde iç transferimiz bitmiş olacak. Artık önümüzdeki günler için planlar yapmaya başlayacağız” dedi.

 

ALPEREN’DEN 350 BİN TL BEKLİYORLAR

 

Denizlispor’da yetişip yeni sezon için Akhisar Belediyespor’a imza atan Alperen Babacan’dan yaklaşık 350 bin TL civarında bir paranın kulüp kasasına gireceğini belirtildi. Başkan Üstek, yetiştirme bedelinin bu rakamı geçmeyeceğini ifade ederek, “Alperen’in bu sene de kalmasını isterdik ancak Süper Lig takımına imza attığı için önünü kesmek istemeyiz” diye konuştu.

 

“KİMSENEN ALACAĞI KALMIYOR”

 

İç transferde anlaştıkları oyunculara hem eski borçlarını hem de önümüzdeki sezonun peşinatlarını ödediklerini belirten başkan Üstek, herkesin hakkını verdiklerini ve bu konuda sorun yaşamadıklarını söyledi. Üstek ayrıca, Veli’nin imza attığını ve Moritz ile Yasin’in de hafta içinde imzaya geleceğini kaydetti. Horozlar bu işlemlerini tamamladıktan sonra kamp programını belirleyecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.