Denizlispor’da Veli Çıtışlı istifa etti

SPOR 18.01.2017 - 09:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor’da Veli Çıtışlı istifa etti

Denizlispor Alt Yapıdan Sorumlu Asbaşkan Veli Çıtışlı, Başkan Urkay'In Atatürk Stad'ını Kızılcabölük spora vermediği için istifa etti.

Denizlispor’da Başkan Süleyman Urkay’ın ilk önce Kızılcabölükspor’a Atatürk Stadı’nın verilmesi konusunda söz verip daha sonra vazgeçmesi yönetimde kriz yarattı. Başkan Urkay’ın stadın Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran’a verilmeyeceğini telefonda söylemesi üzerine kriz büyüdü. Dün yönetim kurulunun haftalık olağan toplantısında Kızılcabölükspor’a stadın verilmesi konusunda ısrarcı olan ancak red cevabı alan Alt Yapıdan Sorumlu Asbaşkan Veli Çıtışlı istifa etti.   BAŞKA İSTİFALAR DA OLABİLİR   Yönetim kurulu ise Başkan Urkay’ın bireysel davranmasından dolayı rahatsız oldu. Urkay’ın bu tutumunu sürdürmesi halinde başka istifaların da geleceği öğrenildi. İstifasını veren Asbaşkan Veli Çıtışlı, geri dönmeyeceğini açıkladı. Daha önce Mehmet Kavak’ın yanı sıra birkaç yönetim kurulu üyesi de görevini bırakmıştı. Diğer taraftan horozlar, Pazar günü saat 13.00’te deplasmanda oynayacakları Bandırmaspor maçının hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.
Denizlispor Alt Yapıdan Sorumlu Asbaşkan Veli Çıtışlı, Başkan Urkay'In Atatürk Stad'ını Kızılcabölük spora vermediği için istifa etti.

Denizlispor’da Başkan Süleyman Urkay’ın ilk önce Kızılcabölükspor’a Atatürk Stadı’nın verilmesi konusunda söz verip daha sonra vazgeçmesi yönetimde kriz yarattı. Başkan Urkay’ın stadın Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran’a verilmeyeceğini telefonda söylemesi üzerine kriz büyüdü. Dün yönetim kurulunun haftalık olağan toplantısında Kızılcabölükspor’a stadın verilmesi konusunda ısrarcı olan ancak red cevabı alan Alt Yapıdan Sorumlu Asbaşkan Veli Çıtışlı istifa etti.

 

BAŞKA İSTİFALAR DA OLABİLİR

 

Yönetim kurulu ise Başkan Urkay’ın bireysel davranmasından dolayı rahatsız oldu. Urkay’ın bu tutumunu sürdürmesi halinde başka istifaların da geleceği öğrenildi. İstifasını veren Asbaşkan Veli Çıtışlı, geri dönmeyeceğini açıkladı. Daha önce Mehmet Kavak’ın yanı sıra birkaç yönetim kurulu üyesi de görevini bırakmıştı. Diğer taraftan horozlar, Pazar günü saat 13.00’te deplasmanda oynayacakları Bandırmaspor maçının hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.