Denizlispor’da yedek üye asil üyeliğe getirildi

SPOR 28.01.2021 - 15:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizlispor’da yedek üye asil üyeliğe getirildi

Denizlispor Kulübü’nde yönetim kurulu listesinde yedeklerde bulunan Hüseyin Sorudak asil üyeliğe getirildi.   Kulüpten yapılan açıklamada; “Yönetim kurulu yedek listemizde bulunan Hüseyin Sorudak asil üyeliğe getirilmiştir. Yönetim Kurulumuzda Stad ve Reklamlardan Sorumlu Asbaşkan olarak görev yapacak Hüseyin Sorudak’a hoş geldiniz der, yeni görevinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Denizlispor Kulübü’nde yönetim kurulu listesinde yedeklerde bulunan Hüseyin Sorudak asil üyeliğe getirildi.

 

Kulüpten yapılan açıklamada; “Yönetim kurulu yedek listemizde bulunan Hüseyin Sorudak asil üyeliğe getirilmiştir. Yönetim Kurulumuzda Stad ve Reklamlardan Sorumlu Asbaşkan olarak görev yapacak Hüseyin Sorudak’a hoş geldiniz der, yeni görevinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.