Denizlispor'da yeni reklam dönemi!

SPOR 29.01.2019 - 10:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'da yeni reklam dönemi!

Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu’nda bulunan saha içi reklamları modern bir hale getirilerek teknolojik reklam panoları ile yeniden düzenlenecek.   Denizlispor’da Başkan Yardımcıları Taner Atilla, Engin Şahin ve Kaan Şanlıkan’ın özel olarak ilgilendiği teknolojik reklam panoları ile ilgili girişimler sonuçlandı. Reklam panoları Altınordu karşılaşmasında hizmete girecek.     Yeni nesil reklam panoları ile kulübün reklam gelirlerini arttırmayı hedeflediklerini belirten Başkan Yardımcımız Kaan Şanlıkan, “Uygun maliyetler ile stadımızın daha modern bir görüntüye kavuşmasını ve reklam gelirlerinde ciddi artış sağlamayı hedefliyoruz. Birfikir ile yaptığımız görüşmeler sonuçlandı ve rulopanlar iptal edilerek dijital reklam panolarının montajı başladı. Artık reklamlarımız daha şık görünecek” dedi.

Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu’nda bulunan saha içi reklamları modern bir hale getirilerek teknolojik reklam panoları ile yeniden düzenlenecek.

 

Denizlispor’da Başkan Yardımcıları Taner Atilla, Engin Şahin ve Kaan Şanlıkan’ın özel olarak ilgilendiği teknolojik reklam panoları ile ilgili girişimler sonuçlandı. Reklam panoları Altınordu karşılaşmasında hizmete girecek.

 

 

Yeni nesil reklam panoları ile kulübün reklam gelirlerini arttırmayı hedeflediklerini belirten Başkan Yardımcımız Kaan Şanlıkan, “Uygun maliyetler ile stadımızın daha modern bir görüntüye kavuşmasını ve reklam gelirlerinde ciddi artış sağlamayı hedefliyoruz. Birfikir ile yaptığımız görüşmeler sonuçlandı ve rulopanlar iptal edilerek dijital reklam panolarının montajı başladı. Artık reklamlarımız daha şık görünecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.